Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκτακτη Συνάντηση Δημάρχων στις 18 Μαρτίου για τα οικονομικά των Δήμων



Δια ζώσης και με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας Covid-19, θα διεξαχθεί σε ξενοδοχείο του λεκανοπεδίου Αττικής, έκτακτης συνάντησης Δημάρχων την Παρασκευή 18 Μαρτίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας έκανε γνωστή την ατζέντα της συνάντησης, που το επίκεντρό της είναι ζητήματα που αφορούν την οικονομική βιωσιμότητα, την οικονομική αυτοτέλεια και λειτουργία των Δήμων.

Τα θέματα είναι:
- Το αυξημένο ενεργειακό κόστος, που επιβαρύνει τη λειτουργία Δήμων και ΔΕΥΑ.
- Η αναγκαία αύξηση των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων, από το Κεντρικό Κράτος προς τους ΟΤΑ.
- Το τέλος ταφής απορριμμάτων, που επιβλήθηκε από 1-1-2022.
- Η επιτάχυνση των ρυθμών ένταξης έργων στο Ταμείο Αντώνης Τρίτσης και το Ταμείο Ανάκαμψης.
- Η λήψη πολιτικών μέτρων για τη βελτίωση της εισπραξιμότητας των οφειλών προς τους Δήμους, καθώς και η μείωση των επιτοκίων δανεισμού από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Πριν χάθηκαν τόσα εκατομμύρια με την πρώην παράταξη σου και δεν ενημερώσατε κανέναν που χάθηκαν τώρα τι ψάχνεις; Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι εσείς αυτοί οι άλλοι; Οι δημότες; Μιλήστε επιτέλους φτάνει όχι εγώ ο άλλος φτάνει παλιό ξεφτυλεσ γλυφτεσ.φτανει πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε 10:13 αυτό που έγραψες μήπως καλύτερα να μας το τραγουδήσεις για να το καταλάβουμε; Τι εννοείς και σε ποιους απευθύνεσαι; Ποιοι είναι οι ξεφτιλες και οι γλύφτες; Έχουν ονόματα και διευθύνσεις; Αν ναι τότε γράψε τα να μάθουμε και εμείς οι άσχετοι...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.