Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 18χρονος οδηγός αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με φορτηγό



Ανακοίνωση σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε χθες  το μεσημέρι στην περιοχή της Σίνδου, εξέδωσε η αστυνομία της Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην προέκταση της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στην περιοχή της Σίνδου, όταν ένα ΙΧ συγκρούστηκε με φορτηγό. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν αν χάσει τη ζωή του ο οδηγός του ΙΧ, ο οποίος όπως έγινε γνωστό ήταν μόλις 18 ετών, ενώ τραυματίστηκαν ο συνοδηγός του οχήματος καθώς και ο οδηγός του φορτηγού.

Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Μεσημβρινές ώρες χθες (23-03-2022), στην περιοχή της Σίνδου, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός άντρας συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του προαναφερόμενου νεαρού οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό τόσο του συνοδηγού του όσο και του οδηγού του δεύτερου οχήματος. Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Αχ ψυχούλα,αχ καρδουλα τι λόγια να πει κανείς για ποιο ταξιδι ξεκίνησες;ο Θεός να σε αναπαύσει κουραγιο να δινει στην οικογένεια σου και στους φίλους σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.