Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιταγή ακρίβειας: Τη Μ.Τρίτη θα δοθούν τα 200 ευρώ -Ποιοι οι δικαιούχοι



Την ημερομηνία καταβολής της επιταγής ακρίβειας στους δικαιούχους, αποκάλυψε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN.
Η κ. Μιχαηλίδου ανέφερε λοιπόν πως οι δικαιούχοι θα λάβουν τα χρήματα τη Μεγάλη Τρίτη.
Όπως επεσήμανε, «στοχεύουμε να καταβληθεί τη Μεγάλη Τρίτη και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Αυτά τα 200 ευρώ θα μπουν κατευθείαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων».

Τα 200 ευρώ θα πιστωθούν σε 1.744.962 χαμηλοσυνταξιούχους, οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα, άτομα με αναπηρία και δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.

Η υφυπουργός ανέφερε ότι και το έξτρα επίδομα παιδιού θα δοθεί Μεγάλη Τρίτη κι έφερε ένα παράδειγμα: Eνα ζευγάρι με τρία παιδιά που έχει ετήσιο εισόδημα κάτω από 9000 ευρώ θα πάρει 420 ευρώ Μεγάλη Τρίτη, ελπίζω, είπε.

Για όσες οικογένειες δεν έχουν κάνει την αίτηση για το επίδομα παιδιού σημείωσε ότι θα καταβληθεί προσπάθεια, ώστε να ανοίξει εκ νέου η πλατφόρμα Α21 έως το τέλος του μήνα, να κάνουν αίτηση και να συμπεριληφθούν στην καταβολή του Απριλίου.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Δεν θα χρησιμοποιήσω την λέξη "ψίχουλα" γιατί θεωρώ ότι ο όρος είναι αδόκιμος και εξευτελιστικος. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες νομίζω ότι δεν έχουν ανάγκη τέτοιου είδους και υψους επιδοματα, γιατί η ζωή έγινε πλέον δύσκολη όχι μόνο για τους ευάλωτους αλλά και για την μεσαία τάξη. Όταν το κόστος της ενέργειας (ηλεκτρικό, θέρμανση, καύσιμα) καθώς και τα είδη πρώτης ανάγκης έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη, τότε μιλάμε για οικονομικό μαρασμό τον οποίο θα διαδεχθεί η επισιτιστική κρίση. Αναλυτές από όλο τον κόσμο και ειδικά απο την Ε.Ε είναι σχεδόν βέβαιοι ότι η στιγμή αυτή δεν θα αργήσει. Οι πολίτες της χώρας μας -πλην ελαχίστων που ζουν συστηματικά από την επιδοματικη πολιτική κοροϊδεύοντας το κράτος- έχουν ανάγκη από εργασία. Η Κυβέρνηση πρέπει να κάνει βαθιές τομές αψηφώντας το πολιτικό κόστος και να δώσει κίνητρα για εργασία και όχι για τεμπελιά. Βλέπουμε γύρω μας να επιδοτούνται με ΚΕΑ άνθρωποι έχοντες τεράστια περιουσία καθώς και με αναπηρικά επιδόματα άνθρωποι υγειεις, στερώντας από τους πραγματικά ανήμπορους αυτά που δικαιούνται. Με 45€ επιδότηση καυσίμου μετακίνησης το τριμηνο και 200€ bonus Πάσχα μυρίζει εκλογές. Θεωρώ ότι το 70% των Ελλήνων θα γυρίσουν την πλάτη στο πολιτικό σύστημα και θα απέχουν. Ειδικά οι νέοι ούτε καν θα γνωρίζουν την ημερομηνία διεξαγωγής τους. Έτσι το 30% θα εκλέξει κυβέρνηση πιθανόν τρικομματική μεταξύ Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και το μόνο που θα κάνουν οι θεσμοί (τα αφεντικά μας δηλαδή) είναι να διορίσουν τον εκλεκτό τους για Πρωθυπουργό. Να δώσω από τώρα το όνομα που πιστεύω; Μαργαρίτης Σχοινάς και καλωσήρθατε νέα μνημόνια. Καλή νέα εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν μας το λες ρε φίλε να βάλουμε εσένα για πρωθυπουργό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο χαζός εκτός από τεμπέλης χρήζει και περιφρόνησης εξυπνακια 9:47 που χεστ@κες στο τάληρο από το ξεμπουκωμα των επιδομάτων. Άντε να δουλέψεις και λίγο...

      Διαγραφή
    2. Και εσένα να βάλουμε,καλύτερος θα είσαι από αυτόν που ψηφησεις,γκασμα.!!!Κάτσε και σκέψου τι ψηφησες.

      Διαγραφή
    3. 11,05 εκτός από ηλιθιος δεξιός σανοφαγος έχεις άλλο χαρακτηριστικό;
      Έχει τρελές δουλειές και αποδοτικοτατες, να δουλεύεις 10ωρα, 12ωρα και να παίρνεις 250 ευρώ ρε μπαγλαμα στο εύχομαι.
      Μάθατε τώρα ναζιδια, όλοι τεμπέληδες είναι και ζουν με επιδόματα.
      Ρε άι σιχτιρ από προσώπου γης.

      Διαγραφή
    4. Ο Μητσοτάκης κατάφερε να κάνει το σουβλάκι πιο ακριβό απ το σούσι.

      Διαγραφή
    5. Το άλλο το ωραίο που έγραψε, πως άνθρωποι με τεράστιες περιουσίες παίρνουν ΚΕΑ ή το ακόμη πιο τεράστιο, ότι, υγιείς άνθρωποι παίρνουν αναπηρικά.
      Μιλάμε για τεράστιο ούφο ο τύπος.
      Καλά θα είναι να του πει κάποιος αυτουνού του φωστήρα πως οι δεξιοί έδιναν κάποτε αναπηρικά επιδόματα έναντι ψήφων ακόμη κι αν γκρίνιαζες.( κάπως έτσι τα γαμησαν όλα)
      Αυτά τελείωσαν.
      Ανθρώπους με 100% αναπηρία
      (μη αναστρέψιμη κατάσταση) τους κατεβάζουν το ποσοστό στο 80% άνευ λόγου κ αιτίας (απαραδεκτο)
      Και ΚΕΑ για να πάρει κάποιος ας ρωτήσει τι εισόδημα πρέπει να έχει.
      Άκου τεράστιες περιουσιες ούφο ε ούφο, τρέχα παρτα τι κάθεσαι λοιπόν;

      Διαγραφή
    6. Αν νομίζεις 9:14 & 9:43 ότι θα σε ακολουθήσω στην βλακεία που σε δέρνει είσαι γελασμενος. Προφανώς ζεις απο την σύνταξη του παππού σου και το χαρζηλικι του πατέρα σου για να μην θέλεις να δουλέψεις. Δεν φταις εσύ όμως αλλά το μπ@υρδελο το κράτος που όλο αναβάλει τους ελέγχους για τα εισοδήματα αλληλεγγύης και τις αναπηρίες. Γιατί αν το έκανε αυτό βόδι στον ζυγό, ένας πραγματικά ανάπηρος δεν θα έπαιρνε 400€ αλλά 650€. Το άλλο με τον Τοτό και τις καταθέσεις του που δηλώνει το σπίτι της γιαγιάς με κλεμμένη μηδενική φορολογική δήλωση το ξέρεις; Αν όχι πάνε στην Κιβωτό του Νώε που μάζευε όλα τα δίποδα και τετράποδα για να μην χαθεί το ειδος. Σε λίγο θα βγαίνεις έξω από την Εκκλησία για έρανο καραγκιόζη γιατί δεν θα έχεις να φας. Πάντα δεν θα σου φταίνε οι άλλοι τεμπελοσκυλο που όλη μέρα κάθεσαι και θέλεις να ζεις με τα χρήματα άλλων...

      Διαγραφή
  3. Θα χεστουμε στα ψίχουλα.
    Που να προλάβει να φάει ο λαός, προλαβαίνει από τα βαμπίρ της κυβέρνησης;
    Έτσι μαλακες, να φέρνετε τη ΝΔ να φτωχοποιει τη χώρα και τους πολίτες κλασικά παραδοσιακά και να σας πετάνε ξεροκοματα εάν περισσεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει δίκιο ο Τζόκερ.Οι πιο πολλοι με τα ΚΕΑ είναι μαϊμού γιατί έλεγχος δεν γίνετε.Ξεχασατε με τους ανάπηρους τυφλούς που ένα ολόκληρο νησί επέμενε επίδομα τυφλότητος και ήταν ταξιτζήδες;Όλες οι κυβερνήσεις το ίδιο κάνουν.Ασ επιδοτήσει την εργασία τους επαγγελματίες τους αγρότες τους χαμηλόμισθους και να δώσει και στους πραγματικά φτωχούς γιατί έχω γείτονα που περνάει 250 το μήνα συν λάδια συν αλευρια και το καταστατικό της επιταγής τροφίμων το πουλάει 70 ευρώ.Τα υπόλοιπα στο ΚΙΝΟ.Φενεται ότι τέτοιοι είστε 9-14 πμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
      Να πάτε να το πάρετε κι εσείς τότε, γιατί κλαίτε αδίκως επειδή τα παίρνουν άλλοι κι όχι εσείς , ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα, παρτε και ΚΕΑ πάρτε και αναπηρικό, πηγαίνετε λοιπόν να δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκος, αντε ξερολες.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.