Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συστάσεις του Υπουργείου Υγείας για την τήρηση μέτρων στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου



Ξεκαθάρισε το θέμα με τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου και όσους θα πρέπει να φοράνε μάσκες.
Ειδικότερα, και όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας μάσκα θα πρέπει να φοράνε οι πολίτες στους εξωτερικούς χώρους εφόσον υπάρχει συνάθροιση.
Όσοι παρελάσουν υποχρεούνται να διατηρούν αποστάσεις καθ' όλη τη διάρκεια της παρέλασης, ενώ θα πρέπει πριν και μετά την παρέλαση- εφόσον είναι συνωστισμένοι και όχι σε στοίχιση -να φορούν επίσης τις μάσκες τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αναφορικά με τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να τηρηθούν στις παρελάσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου το Υπουργείο Υγείας διευκρινίζει ότι σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους εφόσον υπάρχει συνάθροιση και συνωστισμός.
Επομένως, τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια της παρέλασης αλλά και της αποχώρησης, θα πρέπει οι πολίτες να φορούν μάσκα εφόσον υπάρχει συνωστισμός σε αντίθεση όμως με τους παρελαύνοντες, οι οποίοι υποχρεούνται να διατηρούν αποστάσεις καθ' όλη τη διάρκεια της παρέλασης.
Ωστόσο, όσοι παρελάσουν θα πρέπει πριν και μετά την παρέλαση- εφόσον είναι συνωστισμένοι και όχι σε στοίχιση -να φορούν τις μάσκες τους».

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Αναμένουμε τις συστάσεις για την 4η δόση και από το φθινόπωρο το νέο μπολι όπως προανήγγειλε το αφεντικό της γνωστής φαρμακοβιομηχανίας και οχι μόνο.
    Και εσείς εκεί έχετε μάθει.
    Όποιος δεν υπακούσει, αναστολή, νυχθημερόν τέστ με έξοδα των ανυπακουων και οικονομική αφαίμαξη αρπάζοντας καταστατικό από τα ήδη φτωχικά εισοδήματά τους.
    Πλεύρη Κούλη ξέρετε εσείς.
    Σημ. Αφού λοιπόν μαζεύετε χρήματα από τους μη καταβληθεντες μισθούς των υγειονομικών και τα πρόστιμα των ηλικιωμένων, δώστε τα να αποκαταστήσετε υγειονομικές υποδομές στην Ουκρανία μια και οι δικές μας είναι άψογες.
    Πόσες χιλιάδες είπαμε πέθαναν εκτός ΜΕΘ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο νομός Πέλλας στα δύο χρόνια πανδημίας μέτρησε πάνμω από 650 νεκρούς έξτρα από τον αναλογούντα αριθμό νεκρών , ανα πληθυσμό! Φυσικά σε αυτόν τον αριθμό νεκρών συνέβαλανοι διάφοροι αρνητές , ιεροδηλωσίτες , θεματοφύλακες της βλακίας, ακροδεξιοί, χριστιανοταλιμπάν! γιά όλους αυτους η επιστήμη σηκώνει τα χέρια, αδυνατεί να θεραπεύσει την ανοησία με εμβόλιο! Σας ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

      Διαγραφή
  2. Δεν πιστεύω ο Δήμος Έδεσσας να αφήσει να πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση;θα τα αυτοκτονία με τόσα κρουσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.