Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Κοινωνία σε Κίνηση'': Απαράδεκτο να μας γνωστοποιείται απόφαση 2,5 εκ. ευρώ από ενημερωτικό μέσο του νομού μας!



''Απαράδεκτο να μας γνωστοποιείται απόφαση 2,5 εκ. ευρώ από ενημερωτικό μέσο του νομού μας!''. Αυτό επισημαίνει μεταξύ άλλων η δημοτική παράταξη "Κοινωνία σε Κίνηση'', με αφορμή το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Ηλεκτρονικής μας Εφημερίδας για την δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία καλείται ο Δήμος Έδεσσας να καταβάλει ως αποζημίωση στην εταιρεία "ΕΣΤΙΑ Παλλάς Ξενοδοχειακή -Κατασκευαστική Α.Ε." το χρηματικό ποσό των 2,5 εκ. ευρώ περίπου. Η ανακοίνωση του συνδυασμού έχει ως εξής: 

''Με σοκ και δέος παρακολουθούμε όλοι την υποθήκευση του μέλλοντος του Δήμου μας, μέσα από την πρωτόδικη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας η οποία αναγνωρίζει την υποχρέωση του να καταβάλλει το ποσό των 2.500.000 ΕΥΡΩ στην Εστία Παλλάς Ξενοδοχειακή-Κατασκευαστική ΑΕ της οποίας νόμιμος εκπρόσωπος είναι κ. Σταυρακίδης.
Η Κοινωνία σε Κίνηση έχοντας πλήρη συναίσθηση του θεσμικού της ρόλου και της σοβαρότητας της κατάστασης, διαισθανόμενη που θα οδηγούσαν τα γεγονότα, όλο αυτό το χρονικό διάστημα απέφυγε την αναζήτηση ευθυνών.

Με τη δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη επιλέξαμε συνειδητά τη στάση αυτή, ώστε να μη χρησιμοποιηθούν οι τοποθετήσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο ως επιχείρημα της αντίδικης πλευράς αποδυναμώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις θέσεις του Δήμου μας, παρόλο που λάθη και παραλείψεις της διοίκησης ήταν γνωστά.

Αναμένουμε την αυτονόητη πρόσκληση από το Δήμαρχο κ. Γιάννου προς τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων για ενημέρωση, καθώς θεωρούμε απαράδεκτο να μας γνωστοποιείται η δυσμενής αυτή εξέλιξη από ενημερωτικό μέσο του νομού μας!

Καλούμε το Δήμαρχο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων όπως έπραξε και η Κοινωνία σε Κίνηση''.

''Κοινωνία σε Κίνηση'' 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Ότι και να πούμε η κατάσταση στον δήμο είναι τραγική, κρίμα και μόνο κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε κολοτουμπα η δικη σου παράταξη τότε τι έκανε; Δεν ήξερε;και όχι μόνον γι'αυτό.για τα λεφτά που χάθηκαν εκατομρια ευρώ τι έγιναν ευθύνες;πουθενά.κουβεντα.τωρα τι θες να μας πεις.αντε ρε εξαφανιστείτε όλοι σας.για τα μπάζα είστε.εμεισ τα κορόιδα οι δημότες την πληρώνουμε πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για όλα φταίει η προηγούμενη διοίκηση και ποια ήταν αυτή? του Γιάννου, οκ, και η ποιο προηγούμενη ? του Γιάννου, και η ποιο ποιο προηγούμενη του Γιάννου. Κολοτούμπα και ακόλουθε του Γιάννου κατάλαβες ποιες είναι οι προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου Έδεσσας. Το χρέος των καταρρακτών μόνο, και το χάσιμο αυτής της αγωγής έχουν ξεπεράσει κατά πολύ ακόμα και τα παλαιολιθικά χρόνια του Σώντρα, κατάλαβες σφογγοκολάριε του Ναουσαίου δήμαρχου. Οι μόνες αγωγές που κερδίζει είναι εναντίων πολιτών, περίεργο το πως εχασε αυτή την αγωγή, ε, τι λες. Η παράταξη που θα έφερνε κάθαρση στο δήμο Έδεσσας.

      Διαγραφή
  3. Ο Δήμος Έδεσσας καλείται να πληρώσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ και ταυτόχρονα επιλέγει να νοικιάσει ακίνητο από τον αντίδικο για να στεγάσει νηπιαγωγείο. Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Έδεσσας, με διοίκηση να κάνει τραγικά νομικά λάθη στην υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου. Ας ελπίσουμε ότι στο εφετείο δεν θα έχουμε την ιδια εξέλιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1000 ευρώ το μήνα και έχει γίνει και κατάληψη της αυλής της οικοδομής του νηπιαγωγείου. Κάτι παίζει σίγουρα. Πιο σάπιο δεν γίνεται.

      Διαγραφή
    2. Ταυτόχρονα το κτίριο στο 1ο δημοτικό κλείνει 15 χρόνια που είναι στάσιμο

      Διαγραφή
  4. Εσείς δεν κάνατε τα συμβόλαια; εσείς δεν δώσατε δωρεάν ενοίκια για αρκετά χρόνια; τώρα ζητάτε και τα ρέστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δωρεάν ενοίκια για 10 χρόνια είναι αλήθεια; η ψέμα; και αν είναι αλήθεια γιατι τους τα τα δώσατε το 2006; μια απάντηση επώνυμη ρε παιδιά για να ξέρουμε τι είναι ψέμα και τι αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τσεπκεντζη, σταμάτα πια να παριστάνεις την αθώα περιστερά,η παράταξη σου τα υπέγραψε με Δήμαρχο τον "αθώο" Σοντρα που ήθελε σώνει και καλά να κάνε ξενοδόχους τους ημέτερους,καφετζή και τον μπουγατσατζη,εκπληρώνοντας, αυτός ξέρει τι είδους συμβόλαια, οι οποίοι, έκτοτε καταστράφηκαν οικονομικά και σβήστηκαν από τον τοπικό επιχειρηματικό χάρτη.Ανεμομαζωματα,διαβολοσκορπισματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχνάς οτι έχουμε 2022, με αυτά δεν πείθεις. Τώρα για να δούμε και κάτι ειδικούς συμβούλους από κολυμβητήριο πλευρά και αν θες και κατά τη μεριά του Ενυδρείου ξέρεις εσύ. Μετά άντε να πάμε και στα ενοίκια των καλλών παιδιών με ψεκαστήρες αγροτών στο Ριζάρι. Από συμπεθέρες δε και κουμπάρους κουβέντα όλα και όλα, εσυ δεν κάνεις τέτοια. Άντε καλό μου, το κουβαδάκι σου και η καραμελα τον Σώντρα έλιωσε τόσα χρόνια. Αντιπρόεδρος ήσουν δήμαρχε η μήπως το ξέχασες. Αλήθεια με το τραινάκι που έβγαινες και το έπαιζες παιδί του λαού τι έγινε το 'στειλες με εντολή Μητσοτάκη στην Ουκρανία.

      Διαγραφή
    2. Και βγήκε η παράταξη Βλάχου να τα βάλει σε σειρά και να τα νοικοκυρέψει
      και πάμε απτό κακό στο χειρότερο για όλα φταίνε άλλοι οι άλλοι φύγανε 14 χρόνια είναι η ίδιοι φτάνει πια πάρτε ευθύνες ζείτε στο δικό σας γυάλινο κόσμο ανύπαρκτη έχετε κάνει τον δήμο πόλης φάντασμα και ανευθυνότητας.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.