Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόταση στο Πράσινο Ταμείο για ένα γήπεδο 5Χ5 και προμήθεια Αστικού Εξοπλισμού για έξι σχολικές μονάδες του Δήμου Παιονίας



Ο Δήμος Παιονίας στο πλαίσιο της αναβάθμισης των αύλειων χώρων των σχολικών μονάδων του, υπέβαλε πρόταση  στο πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του  Πράσινου Ταμείου για την κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στο Δημοτικό Σχολείο Ευρωπού  προϋπολογισμού 123.595,16 € και την προμήθεια Αστικού Εξοπλισμού  για τις αυλές  έξι σχολικών μονάδων, προϋπολογισμού 46.872,00 €.

Η πρόταση περιλαμβάνει αφενός την αναβάθμιση αύλειων χώρων σχολείων του Δήμου Παιονίας, με την προμήθεια καθιστικών και καλαθιών απορριμμάτων, καθώς και την προμήθεια μιας ξύλινης στεγασμένης κατασκευής ανοιχτής από όλες τις πλευρές (κιόσκι) στο Γυμνάσιο Πλατανιάς. Επιπλέον, περιλαμβάνει την κατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου 5x5 στο Δημοτικό Σχολείο Ευρωπού.  
Τα  έξι σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  που αφορά η πρόταση είναι : 
1. Γυμνάσιο Γουμένισσας 
2. Λύκειο Πολυκάστρου 
3. Γυμνάσιο Πλατανιάς 
4. Δημοτικό Σχολείο Ποντοηράκλειας 
5. Δημοτικό Σχολείο Γοργόπης  
6. Δημοτικό Σχολείο Ευρωπό

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.