Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αετοί Βέροιας - Ίκαροι Γιαννιτσών 66-61



Για την δέκατη έκτη αγωνιστική της Γ εθνικής του 5ου Ομίλου η ομάδα των Γιαννιτσών δεν τα κατάφερε απέναντι στους Αετούς Βέροιας και ηττήθηκε με 66-61. Στο Πρώτο δεκάλεπτο οι ομάδες μπήκαν με ενέργεια και διάθεση για μπάσκετ με το δεκάλεπτο να κλείνει υπέρ της ομάδας της Βέροιας (18-14). 
Δεύτερο δεκάλεπτο και οι ομάδες συνεχίζουν να είναι κοντά στο σκορ χωρίς όμως οι Ίκαροι να μπορούν να περάσουν μπροστά στο σκορ με το ημίχρονο να κλείνει υπέρ της ομάδας της Βέροιας (32-28). 
Τρίτο δεκάλεπτο και οι Αετοί με σωστές επιλογές στην επίθεση (κυρίως με προσπάθειες από την γραμμή τον 6,75) παίρνουν ένα ισχνό αλλά σημαντικό προβάδισμα για την έκβαση του παιχνιδιού (52-44). 
Τετάρτη περίοδο και η ομάδα των Γιαννιτσών προσπαθεί και δεν αφήνει τους Αετούς να ξεφύγουν στο σκορ κάνοντας το παιχνίδι ντέρμπι έως το τελευταίο δευτερόλεπτο, όμως η ομάδα της Βέροιας έχει της λύσεις και φτάνει σε μια νίκη. Επόμενη αγωνιστική η ομάδα των Ικάρων αγωνίζεται με τον ΑΟΚ Βέροιας στο κλειστό Έλλη Μυστακίδη στα Γιαννιτσά (17:00).

Ίκαροι Γιαννιτσών (Ανδρέας Οκλαλιώτης) : Μουσταφά, Καραχισαρίδης, Σπόντης 6, Ελευθεριάδης 10, Μπογδάνης 2, Σαμαράς 16(4), Παουλεάνου 4, Οκλαλιώτης, Χαρίστος, Παπαδόπουλος 11(2), Μαρκίδης 12

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.