Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσληψη 6 ατόμων στο Δήμο Αλμωπίας



Ο Δήμος Αλμωπίας  ύστερα από την υπ’ αριθ. 33/08-03-2022 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής   και τις με αρ. πρωτ.3358/28-02-2022 & 3461/01-03-2022 Βεβαιώσεις  του Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών,   ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δυο [2] μηνών, μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών,   για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών  , σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 ν.3584/2007(ΦΕΚ Α΄143), όπως ισχύει,   με τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες:
  • ΥΕ Εργατών Καθαριότητας,  της υπηρεσίας καθαριότητας - άτομα 4 - διάρκεια 2 μήνες 
  • ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων έργων  (φουξ) της υπηρεσίας τεχνικών έργων άτομα 1 - διάρκεια 2 μήνες
  • ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων έργων  (γκρέιντερ)  της υπηρεσίας τεχνικών έργων άτομα 1 - διάρκεια 2 μήνες
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται έντυπο της  αίτησης και να την υποβάλλουν, μαζί με τα αναφερόμενα σ’ αυτήν απαραίτητα δικαιολογητικά,   στο γραφείο πρωτοκόλλου  του Δήμου Αλμωπίας (Δ/νση: Πλ.Αγγ.Γάτσου-Αριδαία)    κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μέσα σε προθεσμία πέντε   [5] ημερολογιακών ημερών από την   ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου, ήτοι :  από Τετάρτη  09/03/2022 μέχρι και την Δευτέρα 14/03/2022.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ε ναι κάντε κ καμία αίτηση για τα μάτια του κόσμου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίμηνα δηλαδή τα δικά μας παιδιά.....
    Είστε για γέλια κύριοι και κυρίες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.