Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εδεσσαϊκός ΣΚ - ΑΟ Ατρόμητοι Ν.Σάντας 85-47


 


Στην εξ' αναβολής αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ ο Εδεσσαϊκός επικράτησε στο ΔΑΚ Έδεσσας των Ατρομήτων Νέας Σάντας με 85-47.

Ο Εδεσσαϊκός δεν έδωσε κανένα δικαίωμα στους φιλοξενούμενους, ξέφυγε στο σκορ από την αρχή της αναμέτρησης και δίνοντας χρόνο σε όλους τους παίκτες της αποστολής, έφτασε δίκαια στη νίκη. Έτσι οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση είναι και μαθηματικά 5οι στην κατάταξη και θα υποδεχτούν την τελευταία αγωνιστική τον Εργόναθλο Πολυκάστρου.

Στα play off θα αντιμετωπίσει τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, τον Αετό Κιλκίς και έναν εκ των ΑΓΕ Πιερίας και Εργόναθλο Πολυκάστρου, για τις τελικές θέσεις 9-12 της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ ΣΚ - ΑΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ Ν. ΣΑΝΤΑΣ 85-47
Διαιτητές: Μητώνας - Χάνος
Δεκάλεπτα: 24-11, 43-18, 68-30, 85-47
Εδεσσαϊκός ΣΚ (Βάτσης): Πέτκος 20(6), Γάτσος, Σίπκας 8(2), Συμεωνίδης 8(2), Παπαβραάμ 10(2), Βάτσης 4, Σταυρόπουλος 2, Πασχαλίδης 9, Κληντσάρης 2, Αδάμ 2, Κατσάρας 20.
ΑΟ Ατρόμητοι Ν.Σάντας (Λαδάς): Σέζος, Βέττης, Γαμβράκης 10(2), Αθανασιάδης 27, Τσαρδούλιας 5(1), Σεβαστόπουλος 5, Τσιαμπάκος, Ανδρεάδης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Πολλά συγχαρητήρια για την συνολική προσπάθεια και εικόνα της ομάδας του ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ. Τόσο η ανδρική οσο και η εφηβική αλλα και το τμήμα του παιδικου σημειώνουν πολλες νίκες και το σημαντικότερο ειναι μετα απο χρόνια οτι παίζεται όμορφο μπάσκετ με αποτέλεσμα την γεμάτη κερκιδα σε όλους τους αγώνες! Μπράβο στην διοίκηση, τους προπονητές και τους αθλητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ, η ομαδα έχει αλλάξει τρόπο σκέψης. Η παρουσια του κόουτς ΒΑΤΣΗ, αλλα και η παρουσία Σέρβου προπονητή στα ηλικιακά αναπτυξιακά τμήματα δείχνει πόσο σοβαρά σκέφτονται στην Διοίκηση της ομαδας. Τα αποτελέσματα φαίνονται σε ολα τα τμηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Έδεσσα ξέρουν να εκτιμάνε αυτούς που προσφέρουν. Σε άλλες κωμοπόλεις άλλα κοιτάνε...

      Διαγραφή
  3. Πολλά συγχαρητήρια στην ανδρική μας ομάδα που κόντρα σε όλα τα προγνωστικά έκλεισε στόματα και τερμάτισε 5η παρόλο που προετοιμαζόταν για χαμηλότερη κατηγορία. Πολλά συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα τμήματα που σαρώνουν. Να προσέξουμε αυτά τα παιδιά γιατί είναι το μέλλον της ομάδας. Άλλες ομάδες βλέπετε που κατέντησαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλα συγχαρητηρια..Η προσπαθεια ολων των παιδιων απεδωσε καρπους..με λιγη τυχη η 4η θεση ηταν εφικτη!! ομως σε καποια εκτος παιχνιδια καταλαβαινετε οτι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ.... Αξιος ο κουτς,η διοικηση και οι παραγοντες που ηταν διπλα στα παιδια,διπλα σε ενα ΥΓΙΕΣ ΚΛΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε συνεχεια του προηγουμενου σχολίου,η νικη αυτη ηταν γοητρου..ο προπονητης της Ν Σαντας ως διαιτητης μεσα στο Κιλκις , ΣΤΕΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚΕΜ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάτι πραγματικά καλό γίνεται στην Έδεσσα.Καλοί προπονητές, πολλα παιδιά σε όλα τα τμήματα, καλή οργάνωση παρα τις αντίξοες συνθήκες λόγω των γηπέδων. Ελπίζουμε η Δημοτική Αρχή να δώσει λύση στο γηπεδικό θέμα που θα προκύψει απο το γκρέμισμα του κλειστού γηπέδου που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.