Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προήχθη σε αντιστράτηγο και τοποθετήθηκε διοικητής του Γ' Σώματος Στρατού ο Σωτήρης Κωστάκογλου



Προήχθη σε αντιστράτηγο και τοποθετήθηκε Διοικητής του Γ' Σώματος Στρατού/NRDC-GR, ο -ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην Έδεσσα και στο Ν. Πέλλας- Σωτήριος Κωστάκογλου, μετά την χθεσινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ για την τοποθέτηση των αντιστρατήγων, αντιναυάρχων, αντιπτεράρχων.
Εξωστρεφής αξιωματικός ο κ. Κωστάκογλου διετέλεσε για ένα χρόνο (Μάρτιος 2020- Μάρτιος 2021) Διοικητής της ΙΙ Μεραρχίας Πεζικού στην Έδεσσα και άσκησε τα καθήκοντά του με επιτυχία.
Συγχαρητήρια για την προαγωγή και καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα του Θεσσαλονικιού Στρατηγού!

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Άξιος ως στρατιωτικός και πάνω από όλα άνθρωπος κύριος με Κ κεφαλαίο. Εύχομαι να ανταπεξέλθει άξια στα καινούργια του καθήκοντα .
    Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πού πολέμησε ο κύριος πού επευφημήται η αξιοσύνη του; όλοι με πολιτικά κριτήρια αναβαθμίζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχαμε πόλεμο...ή έχουμε πόλεμο...στην πατρίδα μας? Γιατί αν δεν γνωρίζουμε δεν κρίνουμε ούτε τη ποιότητα, ούτε το κύρος του οποιοδήποτε ανθρώπου...Απλά δίνουμε την ευχή μας να ανταπεξέλθει σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε...σε μια θέση που εμείς δεν είχαμε την δυνατότητα να είμαστε...Να είναι καλά και να παίρνει τις καλύτερες αποφάσεις σε ότι του τύχει..

      Διαγραφή
  3. Τα θερμά μας συγχαρητήρια κύριε Κωστακογλου καλή συνέχεια να έχετε στο σημαντικό έργο που επιτελείται.με εκτίμηση Άντα Φωτοπούλου Στράτος Αθανασακουδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.