Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τον Απρίλιο ξεκινούν οι εργασίες ανάπτυξης του φυσικού αερίου στα Γιαννιτσά - Δήλωση Δημάρχου Γρ. Στάμκου



Σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου τον Απρίλιο ξεκινούν 
οι εργασίες ανάπτυξης του δικτύου φυσικού αερίου στα Γιαννιτσά. Η δήλωση έχει ως εξής:

Ένα ακόμη βήμα μπροστά προχωρά ο Δήμος Πέλλας. 
Ξεκινά το επόμενο διάστημα η ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου στα Γιαννιτσά.  
Έπειτα από επικοινωνία που είχα με την ανάδοχη  εταιρία ενημερώθηκα ότι οι εργασίες ανάπτυξης του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο και θα ολοκληρωθούν σταδιακά έως το τέλος του 2023. 
Η ανάπτυξη  του δικτύου φυσικού αερίου είναι ένα έργο πνοής που θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής,  θα αναβαθμίσει οικολογικά την καθημερινότητά μας και θα αποφέρει  σημαντικά οικονομικά οφέλη στους κατοίκους και στις επιχειρήσεις. 

Αφού επιλύσαμε όλα τα προβλήματα που προέκυπταν  καθημερινά εδώ και 2,5 χρόνια, αφού χαλυβδώσαμε την υπομονή μας μπροστά στις -όχι μόνο γραφειοκρατικές- καθυστερήσεις και στα εμπόδια, αφού χρειάστηκε να κάνουμε πολλές φορές τη δουλειά άλλων, αφού βάλαμε τις φωνές και εναντιωθήκαμε σθεναρά στο ενδεχόμενο το έργο να υλοποιηθεί από ιδιώτες, τελικά  τα καταφέραμε. 
Το θέλαμε, το παλέψαμε, το αποκτούμε γιατί όπως έχω πει πολλές φορές χαμένα έργα είναι τα έργα που δεν διεκδικούνται.  
Οι δημόσιες τοποθετήσεις «δεν θα γίνει ποτέ», «θα είμαστε οι τελευταίοι που θα βάλουμε αέριο» και όλα αυτά που ακούγαμε εδώ και χρόνια έπεσαν γι΄ακόμη μια φορά στο κενό. 
Προτεραιότητα μας αυτή τη στιγμή είναι το έργο να υλοποιηθεί με ασφάλεια,  στο συντομότερο δυνατό χρόνο και με τη μικρότερη όχληση για τους κατοίκους της πόλης. 

Γρηγόριος Στάμκος
Δήμαρχος Πέλλας 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΓIA THN MEΓAΛH KAΘYΣTEPHΣH EXEIΣ TEPAΣTIEΣ EYΘYNEΣ. OΠΩΣ ΠANTA, ΔEN EKANEΣ TIΠOTA.OI BOYΛEYTEΣ TO ΣΠPΩΞANE KAI OI ΦΩNEΣ THΣ ANTIΠOΛITEYΣHΣ.
    ΚΑΙ ΝΑ Η ΑΠΟΔΕΞΗ:
    https://www.karatzova.com/2020/05/blog-post_308.html?fbclid=IwAR0YNfpLARqVclYdcW04x8-OAzKnFNHovpNIbZXkBYJd1vpgdbvg_RbzpTs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε παλέψες, ούτε κατάφερες τίποτα. Όλα ταχείς στον αυτόματο πιλότο. Την απάντηση σου την έδωσε στα μούτρα ο 1:43M.M.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε λίγο όλοι θα καίνε ξύλα, οπότε αργήσατε κύριε δήμαρχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε φίλε,έτσι ακριβώς,και αυτά εάν τα βρίσκουμε.

      Διαγραφή
  4. ΣΗΦΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ…Η ΝΤΟΡΚΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6:26 ,ANTIΘETA, ΠEΣ TO .ΣHΦAKH ΠEΣ AΛEYPI O ΨHPAΣ ΣE ΓYPEYEI. MAΛΛON ΔEN ΔIABAΣEΣ TI TOY AΠANTAEI TOY ΣHΦAKH, ΠAPAKATΩ TON ΞEBPAKΩNEI ME TA NTOYKOYMENTA TOY.ΔIABEΣE TA ΣXOΛIA TOY KAI ΘA ME ΔIKAIΩΣEIΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.