Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα συνάντηση Καρασμάνη με Πέτσα για τρέχοντα ζητήματα του Νομού



Ακόμη μία συνάντηση με το Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα είχε σήμερα ο Γιώργος Καρασμάνης για το ζήτημα του χαρακτηρισμού του Δήμου Αλμωπίας ως ¨ορεινού¨, καθώς και για τη χρηματοδότηση των έργων ολοκλήρωσης του Αθλητικού Κέντρου Έδεσσας.
Ο κ. Πέτσας διαβεβαίωσε τον πρώην Υπουργό ότι εντός του προσεχούς δεκαημέρου θα έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις για την υλοποίηση και των δύο θεμάτων και ορίστηκε νέα συνάντηση για ενημέρωση του Γιώργου Καρασμάνη.
Σημειώνεται ότι έχουν αξιολογηθεί για ένταξη στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» δύο σημαντικά έργα: Η ενεργειακή αναβάθμιση της ΔΕΥΑ του Δήμου Σκύδρας με προϋπολογισμό 3.546.479 και η ενεργειακή αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης της ΔΕΥΑ του Δήμου Έδεσσας, με προϋπολογισμό 1.383.404. Ακόμη, προ δύο εβδομάδων αξιολογήθηκε και τις προσεχείς ημέρες πρόκειται να υπογραφεί η ένταξη στο ίδιο Πρόγραμμα το ένταξης των Οικισμών του Δήμου Αλμωπίας στο σύστημα ασύρματης υδρομέτρησης συνολικού προϋπολογισμού 6.065.000.
Ακόμη στο Πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" εντάχθηκε με Προϋπολογισμό 6,87 εκατομμύρια Ευρώ, το έργο αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στις κοινότητες Καρυώτισσας. Αραβησσού, Νέου Μυλοτόπου, Κρύας Βρύσης και στα Γιαννιτσά και η εγκατάσταση ενός πλήρους συστήματος που θα τηλεκαταγράφει τις καταναλώσεις του πόσιμου νερού , θα προωθεί τις μετρήσεις στην εφαρμογή λογισμικού έκδοσης των λογαριασμών ύδρευσης, θα εντοπίζει τις διαρροές, και θα διαχειρίζεται το δίκτυο. Επιπλέον αντικείμενο του έργου είναι η ανόρυξη γεώτρησης στην κοινότητα Εσωβάλτων της Δ.Ε. Κρύας Βρύσης.
Υπενθυμίζεται ότι  κατά τη συνάντηση του Γιώργου Καρασμάνη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών στις 9 Ιουνίου πέρσι, στην αναφορά που έκανε ο Στέλιος Πέτσας στα έργα του Δήμου Πέλλας, ο πρώην Υπουργός υπερθεμάτισε στην ανάγκη να γίνουν τέτοια έργα υποδομών. Και μάλιστα, για το προαναφερόμενο έργο είχε συνεχή ενημέρωση από τους συνεργάτες του Υπουργού μέχρι την αξιολόγηση και την υπογραφή.
Πρέπει να λεχθεί ότι μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού και του Γιώργου Καρασμάνη υπάρχει σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού από τότε που ο κ. Πέτσας ήταν νέο ικανότατο και πολλά υποσχόμενο στέλεχος στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Γραφείο Τύπου βουλευτή

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ο γνωστός από τη λίστα Πέτσα;
    Ήταν από τις πρώτες ενέργειες για την αντιμετώπιση του covid;
    χρήματα στα ΜΜΕ αν δεν κάνουμε λάθος. ¨Όσο αφορά τα νοσοκομεία, αναστολές εργασίας.
    Μήπως πρέπει να αναφωνήσουμε: Δώσε και σε εμένα μπάρμπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO ΛEEI H ΠEPΔIKOYΛA TOY.EXEI TA ΓKATΣ. ETΣI MΠPABO KAI TO XPHMA NA ΠEΦTEI ΣE EPΓA. KAI OI AΔIKIEΣ NA AΠOΘIΣTANTAI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λ@M#ΓI# 4,47,
    TΩPA ΦΩPEΣEΣ THN KOKKINH ΣKOYΦIA. AΛΛA ΞEXAΣEΣ TA BOΣKOTOΠIA TOY KAΛOΓPITΣA ME TA OΠOIA ΠPOΣΠAΘHΣAN NA XEIPAΓΩΓHΣOYN TA MEΣA ENHMEPΩΣHΣ.
    TA OPΓIA ΠOY ΓINANE ΔEN ΞEXNIOYNTAI. . OΛEΣ OI XΩPEΣ ΛOΓΩ THΣ ΠANΔHMIAΣ XPHMMATOΔOTHΣAN TA MEΣA ENHMEPΩΣHΣ ΓIA NA ΠEPAΣOYN TA ΔIAΦHMIΣTIKA MHNYMATA ΓIA TON KOBIT.
    KAI BPHKAN NA KTYΠHΣOYN TON ΠETΣA.
    ENA ENTIMO NEO, ΠOY KATAΦEPE AΠO ENA AΠΛO ΣTEΛEXOΣ TOY ΓENIKOY ΛOΓIΣTHPIOY NA EΞEΛIXΘEI ΣE YΠOYPΓO.
    KAI TO ΣHMANTIKOTEPO EΔΩΣE ΣTO NOMO MAΣ ΠANΩ AΠO 30 EKATOMMYPIA ΣE EPΓA ,EΛEΩ KAPAΣMANH.
    KAI ETOIMOΣ NA EΓKPINEI 2 MEΓAΛA EPΓA...
    TI ΔEN KATAΛABAINEIΣ ΛAMOΓIO;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έντιμος νέος ο Πέτσας το Λαμογιο της συμμορίας.
      Άμα βλαξ που είσαι αδερφέ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.