Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανεξέλεγκτη χωματερή έξω από την Καρυώτισσα! (φωτο)



Εικόνες ντροπής από μια ανεξέλεγκτη χωματερή έξω από την Καρυώτισσα, στον κόμβο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας. Δίπλα ακριβώς ρέει το ποτάμι της Αραβησσού, μέσα στο οποίο είναι πεταμένα πολλά απορρίμματα.
Τις φωτογραφίες που απεικονίζουν την απαράδεκτη κατάσταση μας έστειλε αναγνώστης μας από την περιοχή, κάνοντας έκκληση στους αρμόδιους να επιληφθούν για την καθαριότητα και την αποκατάσταση του χώρου από τα απορρίμματα.





 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Δεν βλέπω να αντιδρά κανένας από την Καρυώτισσα. Δεν γνωρίζετε την κατάσταση; Μήπως σας αρέσει όπως έχει; Μήπως σας χαλάμε την απόθεση των σκουπιδιών σας; Μακριά από την πόρτα μας και όπου να είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ. ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΜΙΣΤΗΡΙ ΤΩΝ ΒΥΤΙΩΝ. ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΞΑΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΠΗΡΑΝΕ ΜΠΡΟΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
  2. ΜΗΧΑΛΑΚΙ, ΓΙΑΝΝΑΚΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΜΠΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα τα βλεπουν αλλα προφανως ζουν σε αλλο χωριο, αφου στην καρυωτισσα δεν κυκλοφορουν πουθενα.

      Διαγραφή
    2. Τώρα που άφησε η μαμά τον Σταθακη θα τα μαζέψουν αυτοι

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.