Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δράσεις του ΤΕΒΑ σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας: Προβολές ταινιών σε Νέο Μυλότοπο και Κρύα Βρύση


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας, στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιήσει προβολή εκπαιδευτικού και οπτικοακουστικού υλικού, σήμερα Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Μυλοτόπου (έναντι γηπέδου), της Δημοτικής Ενότητας Κύρρου, όπου θα προβληθούν οι ταινίες "Ο Μικρός Πρίγκιπας" στις 17.00 και "Επικίνδυνη Οικογένεια", στις 19.00. 
Το Σάββατο 2 Απριλίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο Κρύας Βρύσης (Βενιζέλου 72), θα πραγματοποιηθεί προβολή των ταινιών «Ο Άνθρωπος του Θεού» στις 19:00 μ.μ. και «Αστερίξ-Το μυστικό του μαγικού ζωμού» στις 17:00 μ.μ.


Στόχος των συγκεκριμένων δράσεων είναι να ψυχαγωγήσει τους ωφελούμενους του ΕΠ ΤΕΒΑ προβάλλοντας αγαπημένες ταινίες για όλη την οικογένεια μιας και πολλές φορές η πρόσβαση τους σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες είναι περιορισμένες, ιδίως και μετά με την εμφάνιση της Παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού. Οι θεατές θα εισέρχονται στην αίθουσα κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης κατά το τελευταίο τρίμηνο. Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), σύμφωνα με τις παρ. 3 και 4 του άρθρου 9. Θα μοιραστούν μάσκες, ατομικά νερά, χυμοί και σνακ. Οι ωφελούμενοι παρακαλούνται να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ. 

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή εγκαίρως. Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή στείλτε μήνυμα με τα στοιχεία σας στα παρακάτω τηλέφωνα: 
Από σταθερό (χωρίς χρέωση): 800 100 1770 
Από κινητό: 6907650399 
E -mail: teva.upostiriksi@gmail.com 
Facebook: ‘’TEBA Συνοδευτικές Δράσεις ΠΚΜ’’
Ή επικοινωνήστε με τις κατά τόπους υπηρεσίες που υποβάλατε την αίτησή σας στο ΤΕΒΑ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.