Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Ρωσικό Υπουργικό Συμβούλιο εκδίδει λίστα ''εχθρικών χωρών''



Διάταγμα του Ρωσικού Υπουργικού Συμβουλίου περιλαμβάνει λίστα με όλες τις εχθρικές χώρες.

Σύμφωνα με τις Corriere della Sera και La Repubblica, η λίστα περιέχει όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Αυστραλία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ισλανδία, τον Καναδά, το Λιχτενστάιν, το Μονακό, τη Νέα Ζηλανδία, τη Νορβηγία, τη Νότια Κορέα, το Σαν Μαρίνο, τη Σιγκαπούρη, τις Η.Π.Α., την Ταϊβάν, την Ουκρανία και το Μαυροβούνιο, την Ελβετία και την Ιαπωνία.

Το έγγραφο αναφέρει πως “το ρωσικό κράτος, οι πολίτες και οι εταιρείες που έχουν υποχρεώσεις σε ξένο νόμισμα έναντι ξένων πιστωτών που περιλαμβάνονται στον κατάλογο των εχθρικών χωρών θα μπορούν να τις πληρώσουν σε ρούβλια”.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Η δήθεν κυβερνώντες θα κάνουν βλακειες ο λαός θα της πλήρωνει κύριοι της εξουσίας τρέξατε να στείλετε όπλα αντί τρόφιμα και φάρμακα αλλά τι ανάγκη έχετε εσείς με τους παχυλούς μισθούς εμείς θα υποφέρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.