Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Παιονίας: Προμήθεια κάδων απορριμμάτων



O δήμος Παιονίας  προκήρυξε ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό    «Προμήθειας κάδων απορριμμάτων», για την κάλυψη των αναγκών
του  με ενδεικτικό προϋπολογισμό 69.936,00 €.   
Με την   μελέτη της τεχνικής υπηρεσίας  που συντάχθηκε για τις ανάγκες της δ/νσης καθαριότητας – ανακύκλωσης και ηλεκτροφωτισμού, προβλέπεται η προμήθεια 150 τροχήλατων πλαστικών κάδων 240 lt, και 200 τροχήλατων πλαστικών κάδων 1.100 lt για τα σύμμεικτα αστικά απορρίμματα χρώματος πρασίνου καθώς και 40  κάδων των 1.100 lit. χρώματος μπλε για ανακυκλώσιμα απορρίμματα . 
Οι νέοι υπό προμήθεια κάδοι   θα αντικαταστήσουν μέρος των υφιστάμενων κατεστραμμένων, οι οποίοι υπάρχουν ακόμη και σε κεντρικά σημεία του Δήμου μας με αποτέλεσμα να δεχόμαστε συχνά παράπονα από τους δημότες για την ακαταλληλότητα τους, αλλά και  θα τοποθετηθούν  σε περιοχές που λείπουν και είναι απαραίτητη η πύκνωσή τους. Οι κάδοι των 240 lt θα αναπτυχθούν σε περιοχές με μονοκατοικίες οι οποίοι θα πυκνώσουν το δίκτυο των υπαρχόντων.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.