Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: ''Ένταξη έργου ύδρευσης του Δήμου Πέλλας στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης''



Συνεχίζονται οι εντάξεις έργων που αφορούν τους Δήμους του Νομού Πέλλας στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα, εντάσσονται προς χρηματοδότηση στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση 98 έργα, συνολικού ύψους 257 εκ. ευρώ, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και έργο που αφορά το Δήμο Πέλλας. Πρόκειται για το έργο: Αναβάθμιση Δικτύου Ύδρευσης ΔΕΥΑ Πέλλας «Καρυώτισσα – Αραβησσος – Νέος Μυλότοπος – Κρύα Βρύση – Γιαννιτσά – Εσώβαλτα», προμήθεια εγκατάστασης και θέση σε λειτουργία ψηφιακού συστήματος παρακολούθησης και ελέγχου της κατανάλωσης στο Δήμο Πέλλας, προϋπολογισμού 6.867.519,84.
Αναφορικά με την εξέλιξη ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης, ο οποίος σε συνεργασία με το Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο προώθησε τις προτάσεις του Δήμου Πέλλας και εργάστηκε για την ένταξη τους, εξέφρασε την ικανοποίηση του δηλώνοντας: «Σήμερα έχουμε ακόμα μια θετική εξέλιξη που αφορά το Δήμο Πέλλας και συγκεκριμένα την ένταξη αρδευτικού έργου στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, γεγονός που μας προκαλεί ιδιαίτερη ικανοποίηση. Οι προσπάθειες των Τοπικών Αρχών του Νομού Πέλλας επιβραβεύονται και ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση σημαντικών έργων που θα αναβαθμίσουν τις τοπικές κοινωνίες. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε μέσα από τις συνεργασίες και το σωστό σχεδιασμό. Πρέπει να τονίσουμε ότι η συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και συγκεκριμένα με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Πέτσα αποδίδει καρπούς και έχουμε χειροπιαστά αποτελέσματα».

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Ερώτηση: τι κοινό έχουν οι Σταμενιτης και Στάμκος; Απάντηση: είναι και οι δύο ανίκανοι, άπραγοι και κυρίως παραμυθάδες. Για τον πρώτο δεν ξέρω αν γνωρίζει τα της Πέλλας, αλλά ο δεύτερος που λέει ότι τα γνωρίζει, έχει μαύρα μεσάνυχτα. Όταν ο Δημαρχος στις επόμενες εκλογές πάει διακοπές σπιτάκι του, δεν θα έχει την παραμικρή γνώση για τον Δήμο μας που δώδεκα χρόνια ήταν στο τιμόνι. Ευτυχώς η απαλλαγή από δαυτους έρχεται σύντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε βλέπω πολύ χαλαρό ΤΖΟΚΕΡ και δεν τους στολίζεις κατάλληλα. Είναι θέμα λυπησης πιστεύω γιατί και οι δύο θα πάνε αδιάβαστοι. Ο πρώτος γιατί η ΝΔ θα βγάλει έναν βουλευτή και α άλλος γιατι και μόνος του να κατέβει θα χάσει. Η μάχη θα γίνει μεταξύ Καστεριδη κ Φουντουκιδη και θα είναι δύσκολη και προς το παρόν απροσδιόριστη. Δεν ξέρω πως θα νοιώθουν τα αλεπουδακια του Στάμκου χωρίς εξουσία και απαξιωμενα από την κοινωνία. Για τον αυτοκράτορα δεν γράφω γιατί άγνωστος ήταν πριν εκλεγεί, άγνωστος θα παραμείνει.

      Διαγραφή
  2. Χαβαλέ σε βλέπω ανάλαφρο στις προβλέψεις. Ο Διονύσης πάντα στις εκλογές έχει ως στόχο το πρώτος. ΌΜΩΣ χάνει στις εκλογές από αυτόν που είναι πάντα πρώτος κάθε φορά με διπλάσιους ψήφους. Αν η πρόβλεψη σου είναι ένας βουλευτής Ν.Δ,τότε βλέπω τον τρίτο βουλευτή να κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος και τότε να δεις τον αυτοκράτορα να μετατρέπεται Σουλτάνος στα Γιαννιτσά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή είσαι "φραμπαλας" σε αφήνω στα χέρια του "χαβαλε". Αν ήσουν σοβαρός και ήξερες από πολιτική θα σου απαντούσα εγώ. Έχω όμως το βίτσιο να μου προκαλούν αλλεργία οι υποχθόνιοι και υποχόνδριοι δούλοι του Στάμκου. Αν έχεις καταλάβει που δεν το βλέπω ο χαρακτηρισμός του αυτοκράτορα που του προσαπτω είναι άκρως ειρωνικός. Ούτε για υποδεκαννεας δεν κάνει...

      Διαγραφή
  3. TZOKEP, O ΦPAMΠAΛAΣ TA ΛEEI MIA XAPA. AN IΣXYΣEI TO ΣENAPIO TOY XABAΛE TOTE AΠO AYTOKPATOPAΣ-XAPAKTHPIΣMOΣ TOY XABAΛE KAI OXI ΔIKOΣ ΣOY-ΘA ΓINEI ΣOYΛTANOΣ .TI ΔEN KATAΛABAINEIΣ;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Φραμπαλα και Μπαλαντέρ που είσαι το ίδιο και αυτό πρόσωπο, σου δίνω την εντύπωση ότι δεν κατάλαβα κάτι; Αν ναι τότε λανθανεις γιατί είσαι ολίγον άπειρος. Ξέρεις, στην πολιτική πρέπει να μπορείς να διακρίνεις τι υπάρχει και από την άλλη πλευρά του βουνού και ας μην έχεις ορατότητα. Κάποιος πρέπει να σου μιλήσει για το μαύρο χιόνι, γιατί δεν το έχεις δει ποτέ στην ζωή σου..

      Διαγραφή
    2. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΖΟΚΕΡ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΕΣΥ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΓΓΟΝΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡ.ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΑΛΛΑ ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ.ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΙΟΤΗΤΑΑ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΣΤΗΝ ΜΠΙΡΙΜΠΑ.

      Διαγραφή
  4. JOKER , O ΦPAMΠAΛAΣ EKANE MIA ΠPOBΛEΨH EΠEIΔH AKPIBΩΣ BΛEΠEI TI ΘA YΠAPΞEI AΠO THN AΛΛH ΠΛEYPA TOY BOYNOY. OMΩΣ EΣY KANEIΣ TO ΠAΠI .AΠOPIA ΨAΛTOY BHΞ. TO MAYPO XIONI ,ΠOY ANAΦEPEIΣ ΘA TO AΠOΛAYΣEIΣ TON XEIMΩNA TOY 2024.XAXAXAXA!
    TZAKΠOT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.