Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε χρήματα σε μουσικούς του δρόμου – Σταμάτησε και άκουσε το τραγούδι τους



Το τραγούδι μουσικών του δρόμου άκουσε κατά τη διάρκεια της περιήγησής του στην Καλαμαριά, στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας το πρωί της Πέμπτης. Κατά τη διάρκεια της βόλτας του στο κέντρο της Καλαμαριάς, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με πολίτες, φωτογραφήθηκε και όταν είδε δύο μουσικούς του δρόμου, μια κοπέλα και ένα αγόρι, να παίζουν μουσική κοντοστάθηκε και απόλαυσε το τραγούδι τους. 
Μάλιστα ο κ. Τσίπρας τους έκανε νεύμα δείχνοντας ότι του άρεσε το κομμάτι και λίγο πριν φύγει άφησε στη θήκη της κιθάρας τους πέντε ευρώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday.gr. 

Δείτε το βίντεο: 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. να ήταν και δικά του τα 5 ευρώ ( δείτε το βίντεο) του τα έδωσε ο άλλος και αυτός έκανε πως τα βάζει και τα βγάζει από την τσέπη μπροστά στις κάμερες μας κοροϊδεύει ...θα πεις το έχει σαν επάγγελμα!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ευρώ του τα δίνει κάποιος άλλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό είναι το πρόβλημα ποιος του δίνει τα χρήματα; οι άλλοι που βολτάρουν στον νομό ποιος πληρώνει τις βενζίνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αλλουνού λεφτά κάνει τον μάγκα, ρε αυτός συνεχίζει το δούλεμα μυαλό δεν έχει βάλει ,κάνει ότι ψάχνει και την τσέπη του χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν με πείραξε που έδωσε ξένα λεφτά δεν είχε τα δανείστηκε, με πείραξε ο τρόπος η κοροϊδία να φανεί ότι είναι δικά του! το έχει στο αίμα του δεν αλλάζει ότι κάνει είναι ψεύτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρόμαξαν όλοι οι νδκρατες..ο δικός τους αρχηγός θα τα είχε τσεπωσει και θα ζητούσε και αλλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για αυτό θα πατε στο 4 % γιατι βλέπετε παντού δεξιούς οπις σας πει κάτι δεξιό τον λέτε

      Διαγραφή
    2. Εσύ να σαι καλά και μην ζοριζεσε τόσο αν εμείς πάμε στο 4% ... εσύ κοίτα να πληρώσεις την ΔΕΗ να γεμίσεις βενζινα και άσε τον Τσίπρα....να εκτειθετε.....

      Διαγραφή
    3. Στο 4% και γρηγορα ψευτες σε ολα

      Διαγραφή
  7. Ο "ανοιχτοχέρης" έχει πάει την ερμηνεία σε άλλα επίπεδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τρολακια και οσφυοκαμτες της νδ τρομος σας επιασε. Ο Τσίπρας παλι θα βγάλει το φίδι από την τρυπα .Ο λαος τον περιμείνει με αγωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.