Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιστολή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας- Αλμωπίας στον Υπ. Εργασίας για την ασφαλιστική ικανότητα των μισθωτών



Επιστολή προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη (η οποία κοινοποιείται και στους βουλευτές του Ν. Πέλλας) έστειλε η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας- Αλμωπίας για την ασφαλιστική ικανότητα στους μισθωτούς:                                                    
           

"κ. Υπουργέ,
Η ασφαλιστική ικανότητα σε μισθωτούς πλέον δεν γίνεται αυτόματα αλλά είναι υποχρεωτικό για τον εργαζόμενο να κλείσει ηλεκτρονικό ραντεβού και να πάει ο ίδιος στα τοπικά υποκαταστήματα του ΕΦΚΑ.
Αυτό έχει ως συνέπεια την ταλαιπωρία των εργαζομένων και του αυξημένου κινδύνου μετάδοσης του κορονοϊού με τον συνωστισμό που παρατηρείται έξω από τα υποκαταστήματα. Επιπλέον οι περισσότεροι δεν έχουν ούτε την ευχέρεια, ούτε τις γνώσεις για να κλείσουν ηλεκτρονικό ραντεβού.
Σας παρακαλούμε να δώσετε άμεσα λύση και να επανέρθει η κατάσταση όπως ήταν, δηλαδή στην αυτόματη ανανέωση της ασφαλιστικής ικανότητας."

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.