Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παράταση στην προθεσμία προσαρμογής των καταστατικών των Αγροτικών ΣυνεταιρισμώνΜε νομοθετική ρύθμιση που κατέθεσε στη Βουλή ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς, προβλέπεται η παράταση στην προθεσμία προσαρμογής των καταστατικών των Αγροτικών Συνεταιρισμών.
Ο λόγος της παράτασης είναι η αδυναμία των Αγροτικών Συνεταιρισμών να προσαρμόσουν τα καταστατικά τους λόγω των έκτακτων υγειονομικών μέτρων, οι οποίοι δεν επέτρεπαν την  ασφαλή πραγματοποίηση των συνεδριάσεων των γενικών συνελεύσεων, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι εξ αυτών  να μην έχουν προχωρήσει σε τροποποίηση του καταστατικού τους εντός της προβλεπόμενης στην παρ. 2 του άρθρου 36 του ν.4673/2020 προθεσμίας (11.03.2022).
Η ρύθμιση που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών υπό τον τίτλο «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Καταπολέμησης της Διαφθοράς, διατάξεις για την ολοκλήρωση της μεταφοράς των δασικών υπηρεσιών στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, διατάξεις για την εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας ‘Ελλάδα 2.0’ και άλλες επείγουσες διατάξεις», θα έχει ισχύ από τη λήξη της προθεσμίας που έδινε ο ν.4673 (δηλαδή από 11.03.2022).

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. TA ΔEONTA AΠO APXAΓΓEΛO.13 Μαρτίου 2022 - 8:40 π.μ.

    AΠO THN ΣTIΓMH ΠOY EΛHΞE H ΠPOΘEΣMIA EΠPEΠE NA ΔOΘEI H ΠAPATAΣH .ΠΩΣ KAI ETΣI ΣTAMENITHΣ TO ΞEXAΣE KAI ΔEN TO ANAKOINΩΣE OΠΩΣ EKANE KAI ME THN METAKΛHΣH TΩN AΛBANΩN. ΛEΣ KAI ΔEN ΘA EPXONTAN. AYTO ΠOY MAΣ EΛEΓE AΠO MHNA ΣE MHNA OTI ΘA ΠΛHPΩΘOYME ΓIA TA OΨIMA KEPAΣIA KAI ΔEN EXOYME ΠAPEI EYPΩ ,TΩPA EXEI MOYΓΓAΘEI. OMΩΣ ΠΛHΣIAZEI H ΩPA THΣ ΠΛHPΩMHΣ KAI ΓIA AYTON.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.