Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λειτουργία σχολής προπονητών κατηγορίας UEFA A στην ΕΠΣ Πέλλας το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου 2022



Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι προπονητές να καταθέσουν το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών (βλέπε παρακάτωω) στην ηλεκτρονική διεύθυνση proponites@epo.gr έως τις 22/3/2022.
Τονίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να αποστείλουν το σύνολο των δικαιολογητικών σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με θέμα: «Όνομα/επώνυμο, ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ UEFA A ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ», χωρίς την καταβολή παραβόλου. Μετά τη λήξη της προθεσμίας, θα υπάρξει αναλυτική αξιολόγηση και μοριοδότηση των φακέλων από την εκπαιδευτική ομάδα της Ε.Π.Ο. Οι προπονητές που θα επιλεχθούν, έπειτα από τον έλεγχο και την αξιολόγηση των αιτήσεων, θα ενημερωθούν με προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη σχολή UEFA Α

1. Αίτηση του ενδιαφερόμενου
2. Βεβαίωση ΕΠΟ ή ΕΠΣ ότι υπήρξε ποδοσφαιριστής
3. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών
4. Πιστοποιητικό Εισαγγελικής Αρχής, ότι δεν είναι φυγόποινος ή φυγόδικος, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών
5. Ιατρική βεβαίωση περί υγείας από παθολόγο και καρδιολόγο, όχι παλαιότερο των δύο (2) μηνών
6. Ταυτότητα τριετίας UEFA B σε ισχύ
7. Υπεύθυνη Δήλωση παραίτησης από ενδεχόμενες αξιώσεις κατά τη διάρκεια της σχολής
8. Βεβαίωση άσκησης επαγγέλματος σε αναγνωρισμένο σωματείο τουλάχιστον για δύο αγωνιστικές περιόδους ως προπονητής UEFA B (προτεραιότητα οι επικεφαλής προπονητές). Αυτό αποδεικνύεται α. με αντίγραφο του κατατεθειμένου συμφωνητικού στην αρμόδια ΔΟΥ όπου θα προκύπτει η ημερομηνία έναρξης της συνεργασίας του προπονητή με το σωματείο, β. με αντίγραφο του αντίστοιχου εγγράφου κατατεθειμένου στην αρμόδια ΔΟΥ που θα αποδεικνύει την ημερομηνία αποχώρησης του προπονητή. Επίσης, γ. Δελτίο Πιστοποίησης από Ε.Π.Ο./Ε.Π.Σ, όπου αναγράφεται η ιδιότητα του προπονητή.
9. Πιστοποιητικό Σπουδών θεωρημένο. Απολυτήριο Γ΄ Λυκείου τουλάχιστον
10. Σύντομο βιογραφικό (προπονητική προϋπηρεσία, πτυχία, κτλ.)
11. Θεωρημένη και υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση πράξης συναίνεσης (εφόσον δεν έχει αποσταλεί, βλέπε www.epo.gr, ενότητα Ε.Π.Ο./έγγραφα)

ΕΠΣ Πέλλας

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.