Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σοκ στον Εξαπλάτανο Αλμωπίας: Πατέρας προσπάθησε να σκοτώσει με τσεκούρι τον γιο του



Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία του Εξαπλάτανου του δήμου Αλμωπίας από το σοκ που προκάλεσε αιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε πατέρα και γιo.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 2.00 το μεσημέρι της Τρίτης, ο 70χρονος πατέρας καυγάδισε με τον 45χρονο γιο του σε αποθήκη του σπιτιού, στο χωριό. Κατά τον καυγά, ο 70χρονος χτύπησε με γροθιές τον γιο του και στη συνέχεια προσπάθησε να τον χτυπήσει με τσεκούρι στο κεφάλι.
Από την επίθεση ο 45χρονος τραυματίστηκε στον λαιμό. Ο 70χρονος συνελήφθη το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας.

Η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρει:
“Συνελήφθη σήμερα (29 Μαρτίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, ημεδαπός άνδρας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος λίγη ώρα νωρίτερα, διαπληκτίστηκε με τον γιό του, σε αποθήκη που βρίσκεται στην οικία του γιού του, όπου του επιτέθηκε με γροθιές και επιχείρησε με τη χρήση τσεκουριού να τον τραυματίσει στο κεφάλι, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει, προκαλώντας του τραύμα στον λαιμό.
Από τους αστυνομικούς εντοπίστηκε στον χώρο της αποθήκης ένα τσεκούρι και κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας”. 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ποιος ξέρει τι ακριβώς έγινε για να φτάσει ο συγκεκριμένος πατέρας να κάνει κάτι τέτοιο.30χρονια τώρα δεν ακούστηκε ποτέ κάτι για το συγκεκριμένο άνθρωπο που τώρα τον ονόμασαν και ανθρωποκτονο.καλα είναι να μη λέμε πολλά χωρίς να ξέρουμε τι ακριβώς έγινε.μη κρίνεις λένε να μη κριθείς.κ κυρίως στα χωριά που μονημος έχουν άποψη και γνώμη και τόσο το κάνουν άλλο τόσο.κριμα στον πατέρα αυτό μόνο έχω να πω.ευχομαι να τελειώσει κ να αφεθεί ελεύθερος γιατί πραγματικά δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα για τίποτα τόσα χρόνια.ενας άνθρωπος ήσυχος με χαμόγελο να χαιρετά αυτό ξέρω αυτό θυμάμαι τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ προς Θεού δεν εννοώ ότι είμαι υπέρ σε ότι έκανε και εάν έκανε κ δεν είναι ψέματα όλα αυτά.αλλα δεν είναι κ τίποτα το να θολώσει ανθρώπινος νους για κάτι πολύ σοβαρό.ποιος ξέρει τι άκουσε κ τι έγινε για να κάνει κάτι τέτοιο.αν έκανε φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.