Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η γυναίκα που δέχθηκε πυροβολισμό από τον πρώην σύντροφό της


Υπέκυψε στα τραύματά της η γυναίκα, που δέχθηκε χθες το βράδυ πυροβολισμό με κοντόκανη καραμπίνα από τον 42χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο. Η άτυχη γυναίκα, ηλικίας 41 ετών, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία της πνοή. Έφερε βαρύτατο τραύμα στη δεξιά κοιλιακή χώρα, το οποίο αποδείχθηκε θανατηφόρο.

Το φονικό επεισόδιο συνέβη το βράδυ της Τετάρτης μέσα στο καφέ – ουζερί που διατηρούσε η γυναίκα, επί της οδού Παπάφη στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, και μπροστά στα μάτια των θαμώνων. Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε και η 20χρονη κόρη της γυναίκας, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο ίδιο νοσοκομείο.

Όπως εκτιμάται από την αστυνομία, ο δράστης φέρεται να διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα, η οποία πρόσφατα τού ζήτησε να χωρίσουν.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Καλο παράδεισο να εχει κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.