Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η πρώτη συγκέντρωση φίλων του συνδυασμού ''Πέλλα - Δήμος για όλους'' (φωτο)



Η πρώτη συνάντηση δημοτικών συμβούλων, νέων υποψηφίων και πολιτικών φίλων του συνδυασμού 
''Πέλλα - Δήμος για όλους''  πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 21 Μαρτίου σε γνωστή αίθουσα εκδηλώσεων στα Γιαννιτσά. ''Μήνυμα νίκης για το Δήμο Πέλλας'' έστειλε η πρώτη συνάντηση ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός με επικεφαλής τον Στάθη Καστερίδη. Η ανακοίνωση του συνδυασμού έχει ως εξής:  

«Ο Δήμος Πέλλας πρέπει να μπει στον δρόμο της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης» 
δήλωσε ο Στάθης Καστερίδης στην πρώτη συγκέντρωση φίλων του συνδυασμού του. 

Μήνυμα νίκης για τον δήμο Πέλλας, έστειλε η πρώτη συνάντηση δημοτικών συμβούλων, νέων υποψηφίων και πολιτικών φίλων του συνδυασμού ΠΕΛΛΑ – ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, το απόγευμα της Δευτέρας 21 Μαρτίου. Σε μια κατάμεστη αίθουσα, όπου τηρήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο, με ανθρώπους από κάθε δημοτική ενότητα του δήμου Πέλλας,  ο Στάθης Καστερίδης δήλωσε δυναμικά παρών για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023. 
Ο επικεφαλής σήμερα της μείζονος αντιπολίτευσης στον μεγαλύτερο δήμο του νομού, μίλησε για την θέση της παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο και την έλλειψη της όποιας συνεργασίας σε προτάσεις τους από την σημερινή δημοτική αρχή. Ο κ. Καστερίδης στην ομιλία του επεσήμανε ότι «το αποτέλεσμα των εκλογών του 2019 για την ΠΕΛΛΑ – ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ήταν το νικηφόρο μήνυμα του 49,8% . Μετά από έναν έντιμο και δύσκολο αγώνα, οι μισοί πολίτες του δήμου Πέλλας μας έδειξαν ότι κάτι θέλουν να αλλάξει. Γ’ αυτό είμαστε εδώ. Με συνθήκες πρωτόγνωρες για όλους. Με καραντίνα πολλών μηνών, με πόλεμο πάνω από τα κεφάλια μας και δυστυχώς με πολλές απώλειες γνωστών και φίλων από το νέο ιό. Οι συνθήκες ακόμη πιο δύσκολες για τη νέα γενιά….. Χωρίς δουλειές, με καθημερινά αυξανόμενη ακρίβεια, με αδυναμία για αξιοπρεπή διαβίωση, με αβέβαιο μέλλον». 
Σημαντική ήταν η αναφορά του στα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών που δυστυχώς δεν έχουν αλλάξει μετά από 10 χρόνια εξουσίας από τον σημερινό δήμαρχο. Τονίζοντας μάλιστα ότι σε πολλούς δήμους της χώρας οι συνθήκες γίνονται καλύτερες για τους πολίτες και η Πέλλα παραμένει τραγικά στάσιμη. «Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να δίνει αγώνα εξωστρέφειας και ανάπτυξης» δήλωσε και συνέχισε «στον δήμο Πέλλας έχει να πέσει τσιμέντο ή να ξεκινήσει έργο κυριολεκτικά μια δεκαετία. Είδαμε ένα δήθεν μεγάλο έργο να ξεκινά στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, αλλά σταμάτησε πριν αρχίσει. Είδαμε δρόμους και λακκούβες να παραμένουν έτσι χρόνια τώρα σε όλα σχεδόν τα αστικά κέντρα του δήμου. Είδαμε στην διάρκεια της καραντίνας να κόβονται δεκάδες δέντρα σε μια πόλη όπως τα Γιαννιτσά που το πράσινο είναι σε τραγική έλλειψη. Απολαμβάνουμε κάθε μέρα τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια – παγίδες για τους πεζούς και τους άπλυτους κάδους σκουπιδιών. Περιμένουμε χρόνια να ξεκινήσουν τα μεγάλα έργα που ανακοινώθηκαν, όπως η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων στην πλατεία Γκόνου Γιώτα και η ανάπλαση στην Στράντζης. Αναζητούμε μαζί με γονείς μικρών παιδιών τις παιδικές χαρές που εδώ και χρόνια έχουν εξαφανιστεί. Μετράμε χαμένα έργα που εδώ και 10 χρόνια τα ακούμε αλλά δεν τα βλέπουμε ούτε να ξεκινάνε….κι είμαστε σίγουροι ότι έχουν χαθεί. Όπως το Μουσικό Σχολείο ή το Δικαστικό Μέγαρο ή το στρατόπεδο Καψάλη. Έργα με στόχο την ποιότητα ζωής του πολίτη της Πέλλας. Αυτός δυστυχώς όμως είναι ο δήμος Πέλλας».  
Ανάμεσα στο παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων,  ο υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Πέλλας Στάθης Καστερίδης δεν παρέλειψε την αναφορά και στο πρόσφατο έργο της δημοτικής αρχής που έγινε viral στο διαδίκτυο απευθύνοντας ερώτημα για την γέφυρα στην είσοδο των νέων κοιμητηρίων. «Με  ποια λογική αλήθεια, κατασκευάζεται ένα τέτοιο έργο στη μέση του πουθενά;;; Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουν οι δημότες μας το σκεπτικό και το πραγματικό κόστος αυτής της γέφυρας των δακρύων σε έναν τόπο που περιμένει να δει πότε θα σταματήσει η υποβάθμισή του».
Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΛΛΑ – ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ στην διάρκεια της ομιλίας του, αφήνοντας πίσω την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής επεσήμανε πως οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να γίνονται δυνατές και σύγχρονες, προσπαθώντας να φτιάξουν τουλάχιστον μια καλύτερη προοπτική για τους κατοίκους τους. Ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στην συνάντηση, καλώντας τους δημότες της Πέλλας, να αλλάξουν με την ψήφο τους το μέλλον της νέας γενιάς. «Στις εκλογές του 2023 γυρίζουμε σελίδα και φέρνουμε την αισιοδοξία, την αξιοκρατία, την ανάπτυξη» τόνισε. «Ξεκινάμε ενωμένοι, την επανεκκίνηση, την αναδιοργάνωση, την επαναφορά του δήμου Πέλλας στον δρόμο της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης. Η νίκη του συνδυασμού ΠΕΛΛΑ – ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ στις εκλογές που έρχονται, θα είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι στην κοροϊδία και την ανεπάρκεια όλων όσων για 10 χρόνια τώρα άρπαξαν την ψήφο μας και εξαφανισμένοι στην κυριολεξία, δεν ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες των δημοτών».



Από το γραφείο τύπου ''Πέλλα - Δήμος για όλους''  

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. 50 ψήφοι διαφορά το 19, τώρα πας για σεργιάνι σταθηκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπω ότι το θερμόμετρο βγήκε σεργιάνι νωρίς-νωρις για τις δημοτικές εκλογες του '23. Ας βάλουμε μια τάξη με πραγματικά γεγονότα και όχι με πόθους. Όπως ξέρετε η δική μου τοποθέτηση είναι αμιγώς πολιτική και δεν βασίζεται πάνω σε συμπάθειες, συναίσθημα 'η προσωπική ιδιοτέλεια. Θα ξεκινήσω ανάποδα όχι με τις παρουσίες των πιθανών υποψηφίων, αλλά με την απουσία ενός συνδυασμού από τον χώρο της κεντροαριστεράς που παραμένει γυμνός παρά την ευνοϊκή γι' αυτόν πολιτική συγκυρια. Ας προχωρήσουμε τώρα στις υπάρχουσες και κατόπιν πιθανές υποψηφιότητες. Θα ξεκινήσω από τον εν ενεργεία Δήμαρχο Πέλλας (Στάμκος) ο οποίος θα διεκδικήσει όπως όλα δείχνουν να κρατήσει με νύχια και δόντια τον θώκο που κατέχει. Άσχετα με την ανυπαρξία και την ανικανότητα που τον διακρίνει, δείχνει να πατάει στην σκακιέρα με προβλήματα μεν αλλά και αξιώσεις. Ίσως σε άλλη περιοχή θα του έφραζαν τον δρόμο περιμετρικά του δημαρχιακού μεγάρου, αλλά εδώ είμαστε Γιαννιτσά και όλα τα σφάζουμε όλα τα μαχαιρωνουμε και στο τέλος αγοράζουμε καρπούζι κόκκινο με γεύση κολοκύθας. Θα συνεχίσω με τον δεύτερο και επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης (Καστεριδης) που όπως φαίνεται σήμερα είναι εμφανώς πιο ενισχυμένος από την προηγούμενη φορά και πιο σωστά δομημένος σε πρόσωπα και επικοινωνία. Θεωρώ ότι οι δύο φέροντες το όνομα Θεοδωρίδης δεν θα είναι υποψήφιοι λόγω τεχνικών και αντικειμενικής δυσκολίας προβλημάτων όπως αυτο της έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού. Το ΚΚΕ παρά την δυσκολία λόγω υπέρογκου αριθμού υποψηφίων πιστεύω ότι θα καταθέσει ψηφοδέλτιο και πιθανόν να βγει πιο ενισχυμενο από ότι στο παρελθόν. Ας προχωρήσουμε τώρα στις νέες υπό ανακοίνωση υποψηφιότητες που έχουν δηλωθεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτήν του Σταθη Φουντουκιδη ο οποίος απέτυχε στις βουλευτικές και στρέφει το ενδιαφέρον του στην αυτοδιοίκηση και του Λάκη Τεκτεριδη ο οποίος μεταπηδά από τον β' βαθμό ως ενέργεια περιφερειακός συμβουλος, στον σ' βαθμό. Μέχρι τώρα οι διαπιστώσεις που αναγράφονται στο σχόλιο μου είναι πραγματικά γεγονότα και γνωστά σε όλους. Σαφώς και δεν αποκλείω μια υποψηφιότητα από τον Λάκη Βασιλειάδη, αλλά αυτό είναι συναρτωμενο με το αποτέλεσμα και τον χρόνο των βουλευτικών εκλογών. Η εκτίμηση μου είναι ότι θα γίνει ένας αγώνας όχι ντέρμπι και ο πρωταθλητής με βάση και τον νέο εκλογικό νόμο θα σηκώσει την κούπα από την πρώτη Κυριακή. Το όνομα του νικητή που ήδη φαίνεται, θα μου επιτρέψετε να μην το γραψω σε πρώτη φάση γιατί κάποιοι πρέπει να εξασκήσουν και λίγο το μυαλό τους. Αν υπάρχουν απορίες εδώ είμαι να τις λύσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣTAΘH ΘYMA THN KOYBENTA MOY. KAI AYTH THN ΦOPA O ΣTAMKOΣ ΔHMAPXOΣ. O ΘOΔΩPAΣ ETOIMAZETAI KAI AYTOΣ.. .ΔEN ΠHΓE ATYΠOΣ ΣYMBOYΛOΣ TOY BOPIΔH TYXAIA. KAI O ΛAKHΣ OΠΩΣ ΛEEI ΦIΛOΣ ΣE ΠPOHΓOYMENO ΣXOΛIO KAI ME TON AΣTYΦYΛAΞ KAI ME TON XΩPOΦYΛAΞ. ΓI'AYTO ΣYMTYΞOY ME TON NEO ΣTAΘH APXHΓO! AKOYΣE ME ΓIA NA MHN ΘPHNHΣOYME TO BPAΔY TΩN EKΛOΓΩN. ΘYMAΣAI TO BPAΔY TΩN EKΛOΓΩN TOY 19 ΠOY HΣOYN KAΘIΣMENOΣ OKΛAΔON ΣTO ΔAΠEΔO TOY EKΛOΓIKOY KENTPOY;TO BPAΔY TN EKΛOΓΩN TOY 23, ΘA EIΣAI TABΛA TO ΔAΠEΔO. PAΔIKI. ΓI'AYTO ΣOY ΛEΩ. ΓIA TO KAΛO ΣAΣ! ΘYMA THN KOYBENTA MOY,ΓIA NA MHN ΘPHNHΣOYME.KAI KΛAΨOYNE MANOYΛEΣ. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτευουσιανος!!!!!23 Μαρτίου 2022 στις 9:14 π.μ.

      Καλωσόρισες πάλι από Γαλατάδες πλευρά. Θα μας πεις κάτ αρχήν από ποια πλευρά είσαι; Από την δυτική, την ανατολική, το κέντρο,'η από κάποιο χωριό των Γαλατάδων δίπλα; Δεν βαρεθηκατε να είστε η αιτία που ο Στάμκος κάνει περίπατο εξαιτίας σας στον πρ. Δήμο Μεγ. Αλεξάνδρου; Φάγατε τον Παπανικολάου δύο τετραετίες με τις ιδιοτελείς σας προσδοκιες, τον Καστεριδη μετά και τώρα ζητάτε να σταματήσει ο 49,5% για να πάει που; Στο άγνωστο; Στο ισως ελπιδοφόρο; Στο αυτοδιοικητικά ανύπαρκτο; Έλεος ρε φίλε και για να μην κλάψουνε μανουλες όπως γράφεις, πάψτε να ασχολείστε εσείς οι αποτυχημένοι. Με τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που πλάθετε στο μυαλό σας, εκλογές δεν κερδίζονται. Δικαίωμα όλων είναι να είναι υποψήφιοι και δικαίωμα όλων μας είναι να επιλέξουμε εμείς τον αρχηγό που θέλουμε να πάμε. Οι νέοι σας γυρίζουν την πλάτη και αυτό που διαπιστώνουμε στα Γιαννιτσά είναι ότι οι νέοι στηρίζουν την σταθερή αξία που λέγεται Καστεριδης.

      Διαγραφή
  5. Προς Πρωτευουσιάνο: Θα σταθώ στην τελευταία σου πρόταση: "οι νέοι στηρίζουν την σταθερή αξία που λέγεται Καστεριδης" Αν κρίνουμε από την πρόσφατη συνάντηση του κ. Κατερίδη γιατί (Κατερίδης και όχι Καστερίδης έγραφε η πρόσκληση που έστειλε😂😁😁😁😁😁) εύκολα διαπιστώνουμε πόσο στηρίζουν οι νέοι τον Κατερίδη. Μέσος όρος ηλικίας 67 χρονών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτευουσιανος!!!!!23 Μαρτίου 2022 στις 6:12 μ.μ.

      Όταν δεις το ψηφοδέλτιο τότε οι φατσούλες σου θα αλλάξουν χρώμα κατακαημένε οπαδε του ανίκανου και ανίδεου Δημάρχου Πέλλας. Ελπίζω ότι θα παραμείνεις σε αυτόν γιατί αν θα πας με τον άλλο Στάθη τότε κρύψουν από τώρα. Θα γελάνε μαζί σας που ένα χρόνο τώρα απομεινατε τρεις και ο κούκος με δέκα αποτυχοντες υποψηφίους του παρελθόντος που και αυτούς τους κλείδωσε η Πόπη. Τα λάχανα μετά το κόψιμο τα τρώνε φρεσκα γιατί μετά από κάποιες μερες μαυρίζει η ουρά τους.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.