Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του δήμου Έδεσσας μετά την απόφαση για την Εστία - Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής



Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση καλούνται στις 8.00 το πρωί της Πέμπτης 17 Μαρτίου τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Έδεσσας προκειμένου να αποφασίσουν σχετικά με την εισήγηση της νομικής υπηρεσίας για την "άσκηση ενδίκου βοηθήματος" που αφορά στην πρόσφατη δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας για καταβολή του ποσού των 2,5 εκ. ευρώ στην "Εστία Παλλάς Ξενοδοχειακή-Κατασκευαστική ΑΕ". 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά από την απόφαση αυτή κοινοποιήθηκαν στο δήμο τρεις δηλώσεις επιβολής συντηρητικής κατάσχεσης της Ανώνυμης Εταιρείας "Εστία Παλλάς Ξενοδοχειακή-Κατασκευαστική ΑΕ", με αποτέλεσμα να έχουν δεσμευτεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί του δήμου Έδεσσας στο σύνολό τους. 
Με εντολή του δημάρχου Δημήτρη Γιάννου η νομική υπηρεσία προχώρησε σε ανακοπή και στην αίτηση προσωρινής διαταγής για την μη εκτέλεση των κατασχέσεων μέχρι την έκδοση απόφασης επί της ασκηθείσας ανακοπής. 
Η δικάσιμος για τη συζήτηση αυτή ορίσθηκε για την Πέμπτη 17 Μαρτίου στις 12.00 το μεσημέρι και για αυτό η Οικονομική Επιτροπή συνεδριάζει κατεπειγόντως στις 8.00 το πρωί, προκειμένου να πάρει την έγκριση των μελών της για όλες τις ένδικες διαδικασίες.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Σσσσσ. Άστα άλλοι φταίνε μήν μιλάτε μην μας πήραν χαμπάρι και τα χαστούκια πέφτουν σύννεφο........
    13 χρόνια ο δεν φταίω φταίνε άλλοι.
    Φταίει ο χατζιπετρης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ακομη δεν ξεσηκωθηκε η πολη; αν ειναι δυνατον!!! τι πολη κι αυτη!!! ποσο φαινονται οι δημοσιες σχεσεις τωρα!! (κι ο,τι καταλαβατε καταλαβα κι εγω!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τα πληρώσει αυτός που έβαλε την υπογραφή ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΑΡΩΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;
    ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΈΠΡΑΤΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ , ΕΙΔΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ , ΩΣΤΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είμαστε για τίποτα σε αυτή την πόλη,καλά να πάθουμε τόσα χρόνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι συμβούλιο θα κάντε;πόσο χαράτσι θα βάλετε στους δημότες;για τα χρήματα τα χαμένα! Που δεν δικάστηκε κανένας!αυτα τελείωσαν να πληρώσουν αυτοί που τα κάνανε.και κάτι σερβιτόροι που έχουν πάρει κάτι μετοχές και τις χρωστούνε.τουσ βολεψατε και όλα καλά.μην ξεχνάτε η κατσαρόλα γέμισε .και είναι κακό αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναι αλλα η μακεδονια ειναι ελληνικη και το δημαρχειο ήταν κλειστο λογω αλλαγης ονόματος.....τωρα γιατι δεν το κλεινει παλι......λαικιστης μια ζωη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ ΕΝΟΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ.
    ΤΟΥ ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΓΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ.
    ΕΣΧΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΝΝΟΥ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιατι βγηκε δημαρχος; γιατι τους μισους τους κραταει με εκδουλευσεις και βολεματα!! να δουμε πως θα τους πληρωσει!!! εγω αλλαζω δημο!! καληνυχτα!! σκυδρα και παλι σκυδρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρωτάς γιατί βγήκε δήμαρχος; ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, δυστυχώς και πάλι να κατέβει πάλι θα βγει!

      Διαγραφή
  10. αν γλιστρήσει και φάει τα μούτρα του στα κ@λο μάρμαρα που έβαλε για πλακόστρωτο στο πεζόδρομο ο πρώην από μ@λ@κια του και τους τραβήξει μια αγωγή με καλό δικηγόρο και τους πάρει τα σώβρακα ποιος θα φταίει ο πρώην η ο τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.