Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιστολή Εργατικού Κέντρου Έδεσσας - Αλμωπίας προς τους βουλευτές της Πέλλας για τα προβλήματα των δασεργατών



Η επιστολή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας - Αλμωπίας προς τους βουλευτές του Ν Πέλλας για τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο των δασεργατών:,
Προς του βουλευτές του Ν Πέλλας:
κ. Γεώργιο Καρασμάνη           
κ. Διονύσιο  Σταμενίτη           
κ. Βασίλειο Βασιλειάδη          
κ. Θεοδώρα Τζάκρη               

κ. Βουλευτές,
Κατόπιν συζητήσεων με τα μέλη μας που ανήκουν στον κλάδο των δασεργατών και τις απογοητεύσεις που μας εκφράσανε για την παραμέληση του κλάδου τους, σας αναφέρουμε τα δίκαια αιτήματα τους ευελπιστώντας στην όσο το δυνατόν ταχύτερη επίλυση τους και την ανακούφιση του κλάδου τους. 
Πρώτα από όλα θα θέλαμε να ζητήσουμε να αυξηθούν οι πιστώσεις στα δασαρχεία 
για τους καθαρισμούς των δασών, για αντιπυρικές ζώνες, για αντιπλημμυρικά έργα, με απευθείας ανάθεση στους δασικούς συνεταιρισμούς.
Να δοθούν στους δασεργάτες καύσιμα με μειωμένο φόρο, να δοθούν επιδοτήσεις για αλυσοπρίονα, για ζώα φόρτου και σύρσης και για πλήρες ατομικό εξοπλισμό δασεργάτη.
Να δοθούν κονδύλια για πρόληψη ώστε να σώσουμε τον δασικό πλούτο της χώρας μας που είναι πηγή οξυγόνου για όλους μας καθώς και για την διαφύλαξη της άγριας πανίδας μας και για να μην έχουμε απώλειες ανθρώπινων ζωών. Είναι από τους πιο παραμελημένους κλάδους με εργασία κάτω από αντίξοες συνθήκες, με τις ζωές τους να παίζονται καθημερινά κορόνα γράμματα λόγω επικινδυνότητας. 
Από το 2006 έχουν να πάρουν οι μεμονωμένοι δασεργάτες όπως και οι δασικοί συνεταιρισμοί επιδοτήσεις.
Όσον αφορά τις ζωοτροφές παρά την μείωση του ΦΠΑ βρίσκονται στα ύψη, παράδειγμα το κριθάρι πήρε 11,05 λεπτά στο κιλό.
Οι αμοιβές εργασίας παραμένουν οι ίδιες και το κόστος εργασίας έχει πάει στα ύψη.
Ζητάμε τις ενέργειες σας και αναμένουμε την απάντηση σας.

Για την Διοίκηση
Ο Πρόεδρος                                Ο Αν. Γ. Γραμματέας
Ν. Γκοτζαμάνης                                 Χ. Τόπκας

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Αυτό με το κριθαρι που κολλάει πια δάση θα σώσετε που έχετε ισοπέδωση τα πάντα ακόμα απορω γιατί πηρατε τα 800 ευρώ ενώ δουλέψετε κανονικότατα ας σας δώσει πάλι 800 ευρώ και αφήστε τα δάση να ξαναγίνουν γιατί ο λύκος δεν φυλάει τα πρόβατα τα τρώει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. 12:13 ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΆΓΓΕΛΜΑ ΖΟΎΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.