Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Συναγερμός'' στην UEFA για το Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ



Όπως φαίνεται η UEFA έχει στραμμένη την προσοχή της στην επικείμενη αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ (7/4, 22.00) που θα διεξαχθεί στο Βελοντρόμ για τα προημιτελικά του Conference League.

Μάλιστα, το εν λόγω παιχνίδι έχει χαρακτηριστεί ως ματς υψηλού ρίσκου και γι΄ αυτό θα επιστρατευθούν από την UEFA δύο επιπλέον security officers, θέλοντας να διεξαχθεί υπό την απόλυτη εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Προφανώς και η κίνηση της UEFA μόνο τυχαία δεν έγινε δεδομένης της συμπεριφοράς που είχαν οι Γάλλοι οπαδοί κόντρα σε Βασιλεία, Καραμπάγκ και Γαλατασάραι και ως εκ τούτου βρίσκονται υπό αυστηρή επιτήρηση. Σε συνδυασμό με το γεγονός πως και ο ΠΑΟΚ θα έχει στο πλευρό του κάτι παραπάνω από 3.000 οπαδούς που εξαφάνισαν τα μαγικά χαρτάκια, οι επιτελείς της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας βρίσκονται επί ποδός…

Οι δυο εξτρά παρατηρητές έχουν επιφορτιστεί με την καταγραφή των όσων θα συμβούν πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του ματς ενώ θα είναι σε απόλυτη επαφή και επικοινωνία τις δυο ομάδες για την καλύτερη δυνατή και ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης για τα προημιτελικά του Conference League.  

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.