Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα Δημάρχου Παιονίας για την παγκόσμια Ημέρα της ΓυναίκαςΗ φετινή παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται στη σκιά του πολέμου και της πανδημίας. Η σκέψη μας βρίσκεται στις  γυναίκες  που αναγκάζονται σήμερα να βρεθούν στο δρόμο της προσφυγιάς.     
Παρά την πρόοδο που έχει σημειωθεί, τα τελευταία χρόνια, αναφορικά με τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία, έρευνες και αριθμοί αποδεικνύουν ότι υπάρχουν ακόμη στερεότυπα και κόκκινες γραμμές μεταξύ ανδρών και γυναικών.
Οι διακρίσεις   και οι ανισότητες σε  τομείς όπως η απασχόληση, η παιδεία, οι εργασιακές σχέσεις,  η συμμετοχή στα   κέντρα λήψης αποφάσεων εξακολουθούν να υφίστανται.
Ο δρόμος για την πραγματική ισότητα είναι μακρύς και  χρειάζεται  προσπάθεια για να αρθούν πλήρως οι προκαταλήψεις και τα στερεότυπα χρόνων.
Η  ζωή  των ανδρών και των γυναικών είναι  παράλληλος βίος , και πρέπει να βασίζεται στις αρχές του αλληλοσεβασμού και της αξιοπρέπειας.
Υγεία και κουράγιο σε όλες.    
Χρόνια σας πολλά! 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.