Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χαλκηδόνα: Εξιχνίαση εφτά περιπτώσεων κλοπών σε φωτοβολταϊκά



Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών, εξιχνίασαν επτά περιπτώσεις κλοπής και φθορών σε φωτοβολταϊκά πάρκα.

Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας εξιχνίασαν επτά περιπτώσεις κλοπής καλωδίων και μετατροπέων τάσης, αλλά και φθορές οι οποίες διαπράχθηκαν σε φωτοβολταϊκά πάρκα που βρίσκονται σε περιοχές αρμοδιότητάς τους, κατά το χρονικό διάστημα 15 Νοεμβρίου – 15 Δεκεμβρίου 2021. Η συνολική ζημία, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων, ξεπερνάει τις 66.000 ευρώ.

Σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τριών συνολικά ατόμων.

Οι Υπηρεσίες των υφιστάμενων Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσουν καταγγελλόμενες υποθέσεις.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.