Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Σταμενίτη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Edil Hellas για τα έργα φυσικού αερίου σε Έδεσσα και Σκύδρα



Η ανάπτυξη των δικτύων φυσικού αερίου σε Έδεσσα και Σκύδρα βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποίησε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Edil Hellas κ. Μιχάλη Λαμπρόπουλο, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022.

Όπως έχει ανακοινωθεί, μετά από συντονισμένες ενέργειες των Δήμων Έδεσσας και Σκύδρας, έχει δρομολογηθεί η σύνδεση των πόλεων με το φυσικό αέριο, έργο το οποίο έχει αναλάβει η εταιρεία Edil Hellas ύστερα και από την έγκριση των σχετικών αδειών από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Ο κ. Σταμενίτης συζήτησε με τον κ. Λαμπρόπουλο αναφορικά με τον σχεδιασμό της εταιρείας και ζήτησε να ενημερωθεί για τα χρονοδιαγράμματα αλλά και τις μεθόδους που θα χρησιμοποιηθούν για την παροχή του αερίου.

Αναφορικά με τη συνάντηση ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης δήλωσε: «Η σύνδεση της Έδεσσας και της Σκύδρας με το φυσικό αέριο αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη καθώς οι τοπικές κοινωνίες θα επωφεληθούν στον τομέα της ενέργειας, με οικονομικά οφέλη, τόσο σε επίπεδο ιδιωτών – νοικοκυριών όσο και σε επίπεδο επιχειρήσεων και μονάδων επεξεργασίας. Παράλληλα, πετυχαίνουμε και μείωση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης της περιοχής μας καθώς το φυσικό αέριο είναι μεν ένα ορυκτό καύσιμο, αλλά έχει μικρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα ενώ πρέπει να τονίσουμε ότι αποτελεί και το μεταβατικό καύσιμο ανάμεσα στην εποχή του λιγνίτη, που σταδιακά αφήνουμε πίσω μας, και στη νέα εποχή των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας».

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Άργησες κ. Διονύση. Σε πρόλαβαν άλλοι πιο μπροστά για τογεγονός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. META, OΠΩΣ ΓPAΦEI O ΣTAMENITHΣ, AΠO ΣYNTONIΣMENEΣ ENEPΓEIEΣ TΩN ΔHMΩN EΔEΣΣAΣ KAI ΣKYΔPAΣ EXEI ΔPOMOΛOΓHΘEI H ΣYNΔEΣH TΩN ΠOΛEΩN ME TO ΦYΣIKO AEPIO. KAI OMΩΣ ΠAPA THN ΘETIKH EKBAΣH , AYTOΣ ΠHΓE ΓIA ΦΩTOΓPAΦIA KAI NA KANEI ΔHΛΩΣH ΓIA TO ΠOΣO KAΛO EINAI TO ΦYΣIKO AEPIO ME TO MIKPO ΠEPIBANTOΛOΓIKO AΠOTYΠΩMA.. ΣYNANTHΣEIΣ AΣKOΠEΣ KAI ΔHΛΩΣEIΣ ANOYΣIEΣ.OΛA ΓIA TO ΘEAΘHNAI. TI KANEI O TΣAPΛATANIΣMOΣ KAI O MAYPOΓIAΛIΣMOΣ.ΣE ΓEΛIOΠOIEI. KAI EΔΩ H AΠOΛYTH KATANTIA, H ΞEΦTIΛA. KAI KYPIΩΣ YΠOTIMHΣH THN OΠOIA ΔEN AΠOΔEXOMAI .TOY THN EΠIΣTPEΦΩ META BΔEΛYΓMIAΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έγραψες κάτι νέο αυτά τα ξέρουμε εδώ και 2 χρόνια ,πλάκα μας κάνεις η έχεις στείλει το μισό κείμενο από αυτό που έγραψες...ΥΓ εσείς εκεί στα πολιτικά γραφεία πριν στείλετε κάτι για δημοσίευση διαβάστε το 2 φορές δεν είναι κακό γιατί κάνετε ρεζίλι τα αφεντικά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έβγαλες ανακοίνωση για να μας πεις τα καλά από το φυσικό αέριο!!!!!!! Κάτι νέο κάτι ουσιώδη δεν έγραψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το κάνει συνεχώς οργισμένε γεωτεχνικέ και 9,22, και λίγα γράφετε. Παραμύθια, αντιγραφές και τα παρουσιάζει καμουφλαρισμένα ότι δήθεν γίνονται με ενέργειες του.
    Πρόσφατο δελτίο του για το πρόγραμμα της αναδιάρθρωσης που ανάρτησε στο προφίλ του, το δημοσίευσε η ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ πολύ πιο μπροστά.
    Και όμως, γεωτεχνικέ για το παραμύθι και τις αντιγραφές του τον επιβραβεύουν σοβαροί άνθρωποι, που ίσως ενδεχομένως δεν είναι ενημερωμένοι,
    Το έχει πιάσει το νόημα ο Σταμενίτης. Αφού τσιμπάμε τα θύματά του. Δεν έχει κάνει τίποτα από το 2012 που είναι βολευτής.
    Και επειδή είμαι από αυτούς που δεν δέχομαι να με υποτιμά. Και θέλω να αποδεικνύω τα γραφόμενά μου, αναρτώ το δελτίο του και το δελτίο της ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ.
    Και όποιος θέλει από τους ΤΑΛΙΜΠΑΝ του ας απαντήσει.
    https://www.facebook.com/stamenitisdionisis/posts/381199383826958

    https://www.karatzova.com/2022/03/blog-post_336.html?fbclid=IwAR1WSRg4s7VUdnLjhUJZIZsCO2hViFOvMlXwSSknvaia7eOunIoQZEA1KbA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιός θα συνδεθεί βρε Διονύση με τέτοια τιμή. Καλά να είναι τα ξύλα και τα πέλλετ. Απορώ όμως δεν υπάρχει κάτι ποιο ουσιαστικό για τον νομό να ασχοληθείς. Μία ακόμα χαμένη τετραετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για πόσο ζωα μας περνάει; αναφέρεται στο δήμο Σκύδρας που παρασκηνιακά πολεμάει τη Δήμαρχο, η οποία ούτεζωγραφιστό το θέλει.το παραμύθι του σταμενίτη πάει σύνεφο. O NIK που τον ΠPOMOTAPEI ,τι λέει; σε αυτά NIK κάνεις τουμπεκί ψιλικομμένο. XAXAXA XAXAXA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.