Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μέσω gov.gr η χορήγηση αντιγράφου από το Βιβλίο Αδικημάτων Συμβάντων της Ελληνικής Αστυνομίας



Ηλεκτρονικά αίτηση για να λάβουν αντίγραφο από το Βιβλίο Αδικημάτων Συμβάντων της αστυνομικής Αρχής στην οποία απευθύνθηκαν έχουν πλέον οι πολίτες μέσω της Ηλεκτρονικής Πύλης, “gov.gr”
Δυνατότητα υποβολής αίτησης χορήγησης αντιγράφου αποσπάσματος από το Βιβλίο Αδικημάτων Συμβάντων της εκάστοτε Αστυνομικής Αρχής θα μπορεί να υποβάλλεται και ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής, προσβάσιμης μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) από τους ενδιαφερόμενους πολίτες, για καταγγελίες, παράπονα και άλλα για τα οποία έχουν απευθυνθεί στις αστυνομικές αρχές.
Πριν από την υποβολή της αίτησης το φυσικό πρόσωπο ενημερώνεται μέσω της εφαρμογής για το κόστος της αίτησης χορήγησης αντιγράφου αποσπάσματος από το Βιβλίο Αδικημάτων Συμβάντων Συλλήψεων Συστάσεων και Παραπόνων και δύναται να δημιουργεί το αντίστοιχο ηλεκτρονικό παράβολο. Με την καταβολή- πληρωμή του ηλεκτρονικού παραβόλου ο πολίτης, μπορεί να υποβάλει την αίτηση χορήγησης. Μετά την υποβολή της, η αίτηση θα αποστέλλεται στη θυρίδα της Ελληνικής Αστυνομίας. Με την ολοκλήρωση της επεξεργασίας της αίτησης αποστέλλεται στην Θυρίδα του αιτούντος αντίγραφο αποσπάσματος από το Βιβλίο Αδικημάτων Συμβάντων Συλλήψεων Συστάσεων και Παραπόνων. Το αντίγραφο φέρει τα χαρακτηριστικά εγγράφου που εκδίδεται μέσω της ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) και γίνεται υποχρεωτικά αποδεκτό.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.