Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αετοί Βέροιας: ''Αιχμές'' για διαιτησία στην ήττα από τo ΦΟ Αριδαίας



Οι Αετοί Βέροιας ηττήθηκαν από την ομάδα της Αριδαίας εντός έδρας με 69-82, σε αγώνα για την 14η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.
 

Ωστόσο, η ομάδα της Βέροιας δεν έμεινε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της σχολίασε την εικόνα των διαιτητών σε αυτόν τον αγώνα, τονίζοντας πως έκαναν πολλά λάθη, τα οποία ήταν ξεκάθαροι οι κανονισμοί και δεν τους έλαβαν υπόψιν, ενώ, μεταξύ άλλων, παρέθεσε και ένα βίντεο με μια αμφισβητούμενη φάση, όπου οι διαιτητές της αναμέτρησης δε σφύριξαν την -κατά τα λεγόμενά τους- παράβαση και αντιθέτως έδωσαν τεχνική ποινή για διαμαρτυρία στον προπονητή της ομάδας, Ντάνη Τυριακίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αετών Βέροιας:

«Σπάνια βγάζουμε ανακοινώσεις για τη διαιτησία, όμως όταν το κάνουμε, μας πνίγει το δίκιο…

Το σημερινό ματς με τον ΦΟ Αριδαίας οι κ.κ. Σελεβός και Ντίγκο τα έκαναν (επιεικώς) μαντάρα. Ειδικά ο πρώτος, μας ανάγκασε να ξεσκονίσουμε τα κιτάπια μας και να διαβάσουμε ξανά τους κανονισμούς, μερικούς από τους οποίους αλλοίωσε κατά το δοκούν.

Ο αντίπαλος μας ήταν εξαιρετικός σήμερα και τον συγχαίρουμε για τη νίκη του. Με την ομάδα της Πέλλας μας συνέδεαν και θα μας συνδέουν σχέσεις φιλίας.

Το πρόβλημα μας σήμερα ήταν η διαιτητική ανεπάρκεια, σε ένα καθοριστικό παιχνίδι. Το φύλλο αγώνα δεν είχε χώρο για τις υποδείξεις φάουλ εις βάρος μας και χάσαμε το μέτρημα στο πόσες βολές εκτέλεσαν οι αντίπαλοι μας.

Εννοείται πως οι εν λόγω ρέφερι δεν θα σφυρίξουν ξανά παιχνίδι των Αετών, καθώς θα ζητήσουμε την εξαίρεση τους.

Το βίντεο του αγώνα είναι στη διάθεση των ιθυνόντων, απλά θέλει υπομονή και διαθέσιμο χρόνο να το παρακολουθήσετε, γιατί με τις συνεχόμενες διακοπές (για φάουλ βεβαίως), θα ξημερώσει η επόμενη μέρα…

Εμείς σας παραθέτουμε (ενδεικτικά) ένα στιγμιότυπο, στο οποίο κατά τον ρέφερι δεν υπάρχει παράβαση…»

 basketblog.gr

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.