Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λειτουργία ομίλου φιλαναγνωσίας στο 1ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Αριδαίας Ν. Παπαϊωάννου



Σας ενημερώνουμε ότι στο 1o Ημερήσιο ΕΠΑΛ Αριδαίας Ν. Παπαϊωάννου βρίσκεται σε λειτουργία όμιλος φιλαναγνωσίας. 
Η λέσχη θα είναι ανοιχτή εκτός από τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του σχολείου και κάθε Πέμπτη από τις 13:50 έως και τις 15:00. Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε την βιβλιοθήκη μας, τον χώρο μας και να γίνουμε συνοδοιπόροι στο όμορφο ταξίδι του βιβλίου. Οι μαθητές που απαρτίζουν την λέσχη μας είναι οι Γκέρσα Κουλλάφι , Ελευθεριάδου Μαρία, Θεοδωρίδου Χριστίνα, Καραδήμος Γεώργιος, Λαζαρίδου Παρθένα, Μασλάρη Αντωνία , Ναζεμλάρι Εμμανουήλ και Ρότσιου Μαρία. 
Η λέσχη θα είναι ανοιχτή κάθε Πέμπτη από τις 13:50 έως και τις 15:00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπεύθυνη βιβλιοθήκης του σχολείου μας κ. Χριστοπούλου Γιολάντα (τηλ 6973686323) καθώς και στο blog της βιβλιοθήκης μας στην διεύθυνση https://blinddatewithbooks.blogspot.com/, το οποίο διαχειρίζονται οι μαθητές μας.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.