Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ένταξη 106 νέων έργων 389 εκατ. ευρώ στο «Αντώνης Τρίτσης» - 6 εκατ. στο Δήμο Αλμωπίας



Εκατόν έξι (106) νέα έργα, συνολικού ύψους 389.289.212,71 ευρώ εντάσσονται στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα και κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Αξιολόγησης. Μεταξύ αυτών 
εντάσσεται το έργο κατασκευής εσωτερικών δικτύων ύδρευσης οικισμών και συστήματος ασύρματης υδρομέτρησης στο Δήμο Αλμωπίας, προϋπολογισμού 6.065.595,45 €.

Οι βουλευτές Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Καρασμάνης και Λάκης Βασιλειάδης σε ανακοινώσεις τους τονίζουν:

Γιώργος Καρασμάνης
Όπως έχουμε προαναγγείλει με προγενέστερα Δελτία Τύπου υπεγράφη σήμερα από τον Αναπληρωτή Υπουργό Στέλιο Πέτσα το έργο «Εσωτερικά Δίκτυα ύδρευσης οικισμών Δήμου Αλμωπίας και Σύστημα Ασύρματης υδρομέτρησης» του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» συνολικού προϋπολογισμού 6.065.595,45 ευρώ.

Λάκης Βασιλειάδης 
Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα τις νέες εντάξεις στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» οι οποίες αφορούν 106 έργα υποδομής σε όλη τη χώρα, συνολικού ύψους 389.289.212,71 €.
Όπως ενημερώθηκε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης από το γραφείο του Αν. Υπουργού Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσα, σε αυτές εντάσσεται και η πρόταση του Δήμου Αλμωπίας για την κατασκευή εσωτερικών δικτύων ύδρευσης οικισμών και συστήματος ασύρματης υδρομέτρησης. Πρόκειται για ένα αναγκαίο έργο, προϋπολογισμού 6.065.595,45 €, την πρόταση του οποίου συνέταξαν οι υπηρεσίες του Δήμου και της ΔΕΥΑ, υπό το συντονισμό της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου κ. Χρ. Μπάτση. 
Για την έγκριση της πρότασης του Δήμου Αλμωπίας ο Λάκης Βασιλειάδης είχε απευθυνθεί στον κ. Πέτσα και στην τελευταία τους συνάντηση στις 8 Μαρτίου αλλά και μαζί με τον Δήμαρχο Αλμωπίας σε επαφές τους στην Αθήνα, τονίζοντας τη σημασία της υλοποίησής του για τους πολίτες, καθώς, το περιθώριο βελτίωσης των υποδομών του Δήμου Αλμωπίας, αλλά και όλων των Δήμων της Πέλλας, είναι μεγάλο.
Ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε πως μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» στόχος είναι να έχουν ενταχθεί όλες οι προτάσεις των Δήμων της Πέλλας, για τις οποίες συντονίζει τις παρεμβάσεις του με τις Δημοτικές Αρχές.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Λάκη τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι. Χαχαχα! Δεν βλέπεις ο Γερόλυκος βουλευτης μετρημένες κουβέντες. Και με λιτη- φώτο ανακοίνωση περνάει το μήνυμα ότι τα χωριά που θα επωφεληθούν είναι οι προμαχοι, εξαπλατανος, θηριοπετρα, χρυση. Και δεν λέει τίποτα άλλο . Εσύ φλυαρεις και υπερηφανευσαι. Καλά ρε λακη σε χαζούς απευθύνεστε μέχρι τώρα πάνω από 400 έργα εγκρίθηκαν στους δήμους από το πρόγραμμα Αντωνης Τρίτσης. Και συ μας το παρουσιάζεις ως μεγάλο επίτευγμα σου.Αυτό μας έλλειπε ο δήμος Αλμωπιας να μην πάρει κανένα έργο όταν άλλοι πήραν , 4 και 6 εργα.
    Και μας τσαμπουνας ότι απευθύνθηκες στον υπουργό και είχες επαφές, κοτσάρεις φωτογραφίες, προσπαθώντας να μας το σερβιρεις ότι έγινε κατόπιν ενεργειών σου. Συμπεριφορά που θυμίζει τον αλήστου μνήμης Γκορτσο ,από την ταινία Τζένη-Τζένη Χαχαχα χαχαχα!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι να σας πούμε, μπράβο?
    Μετράει ο καθένας ποιος την έχει μεγαλύτερη, έλεος.
    Πράξτε χωρίς λόγια και θα κριθείτε για τα έργα σάς,τα ίδια και τα ίδια τόσα χρόνια,για τις εντυπώσεις και το θεαθηναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣIΓA MHN IΔPΩΣH TO AYTI TOY ΛAKH. ΠPOXΘEΣ TO TEΛOΣ EΠIΔEYMATOΣ KATAPΓHΣE, ANTIΠPOXΘEΣ EΔΩΣE TA 45 EKATOMMYPIA ΣTOYΣ KTHNOTPOΦOYΣ. XΘEΣ ΔΩPIΣE TO YΔPEYTIKO EPΓO ΣTO ΔHMO KAI ΠAPAKAΛΩ OΛEΣ ME ΦΩTOΓPAΦIEΣ. ΔEN ΘA ΠAPOYN TA MYAΛA THΣ BAΣIΛIKOYΛAΣ AEPA. ΓIA NA MAΣ ΛEEI KAΛEΣTE TON ΛAKH ΓIA NA ΣAΣ ΛYΣEI TA ΠPOBΛHMATA ME TIΣ ΦΩTOΓPAΦIΣEIΣ TOY. MΠPABO BAΣIΛIKOYΛA ΣE ΠAPAΔEXOMAI ΠETYXEΣ TZAK ΠOT. XAXAXA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.