Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από 1η Ιουνίου η συνταγογράφηση ανασφαλίστων μόνο από γιατρούς δημόσιων δομών



Από την 1η Ιουνίου θα ισχύσει η συνταγογράφηση φαρμάκων, θεραπευτικών πράξεων και διαγνωστικών εξετάσεων στους ανασφάλιστους πολίτες, μόνο από ιατρούς δημόσιων Νοσοκομείων και δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. 
Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας ολοκληρώθηκε ο πίνακας εξαιρέσεων για τη συνταγογράφηση των ανασφάλιστων πολιτών, ο οποίος περιλαμβάνει παιδιά και εφήβους κάτω των 18 ετών, αιμοκαθαρόμενους και άτομα με βαριές αναπηρίες. Μέχρι να εκδοθεί η Υπουργική Απόφαση για τις εν λόγω εξαιρέσεις, οι ανασφάλιστοι θα μπορούν να απευθύνονται σε ιδιώτες ιατρούς για τη συνταγογράφηση τους.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. "Έλα παππού να σου δείξω της γιαγιάς μου". Μετά από αυτό θα έρθει το γνωστό ταληρακι για την είσοδο σε δημόσιες δομές και κατόπιν τα απογευματινά ραντεβού επί πληρωμή. Κατά τα άλλα η υγεία είναι δημόσιο αγαθό και την απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες, ασφαλισμένοι και μη. Θα πάω δηλαδή σε δημόσια δομή υγείας και θα κινδυνεύω όταν φύγω να έχω μολυνθεί από covid 'η άλλη ενδονοσοκομειακη λοίμωξη. Άριστη πολιτική και κυρίως φιλολαϊκή. Όταν θα δείτε όμως "άριστοι" το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών να μην σκύψετε το κεφάλι που θα σας κερδίσει ο Τσίπρας με τον Ανδρουλάκη. Να κοιτάξετε να αλλάξετε αρχηγό γιατί με αυτόν τον καθυστερημένο κινδυνεύετε να πάθετε ότι και το ΠΑΣΟΚ. Και άντε όλα αυτά από τον Πολακη και την Τασία ποιος θα μας γλυτώσει; Ξυπνήστε ρε κοιμισμένοι και άσχετοι που ο κόσμος σας κατεβάζει τα μύρια όσα για την ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης, στα καύσιμα, στο χρηματιστηριακό παιχνίδι της ΔΕΗ, στους άδικους θανάτους από τον κορονοιο, στην ανικανότητα του επιτελικού κράτους, στην πλήρη υποταγή των εντολών Ε.Ε & ΝΑΤΟ . Κάνατε την Τουρκία και τον Ερντογάν κυρίαρχο στην περιοχή μας και τον πιο ισχυρό παίκτη της Ν.Α Ευρωπης . Ξέρω ότι νοιωθετε υπερήφανοι που ο γιος του Μητσοτάκη διορίστηκε σύμβουλος στις Βρυξέλλες, όπως το ίδιο νοιωθατε όταν ο Α. Παπανδρεου διόρισε τον σημερινό πρωθυπουργό στην Εθνική Τράπεζα για να μην μείνει άνεργος ενας γόνος της δυναστείας από την Κρήτη. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ σε δεξιούς, αριστερούς και α-δεξιους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.