Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήλωση Δημάρχου Παιονίας για τη σύσταση νέου φορέα ελέγχου στους συνοριακούς σταθμούςΤην σύσταση φορέα που θα δραστηριοποιείται στους συνοριακούς σταθμούς της χώρας με αντικείμενο τον έλεγχο των διακινούμενων εμπορευμάτων, το ΚΤΕΟ των διερχόμενων οχημάτων και την είσπραξη υπέρ των δήμων των ανείσπρακτων παραβάσεων Κ.Ο.Κ. ανακοίνωσε ο 
Υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, σε ημερίδα του Επιμελητηρίου Φλώρινας. Με αφορμή την εξαγγελία αυτή ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης δήλωσε:  

''Με ικανοποίηση δεχθήκαμε την ανακοίνωση του Υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου, σε ημερίδα του Επιμελητηρίου Φλώρινας, σχετικά με την σύσταση φορέα που θα δραστηριοποιείται στους συνοριακούς σταθμούς της χώρας με αντικείμενο τον έλεγχο των διακινούμενων εμπορευμάτων , το ΚΤΕΟ των διερχόμενων οχημάτων και την είσπραξη υπέρ των δήμων των ανείσπρακτων παραβάσεων Κ.Ο.Κ.

Με την λειτουργία αυτής της υπηρεσίας οι δήμοι της παραμεθορίου όπως ο δικός μας δήμος Παιονίας, θα ωφεληθούν πολλαπλά καθότι οι έλεγχοι θα περιορίσουν το παραεμπόριο ,θα ενισχύσουν την οδική ασφάλεια και θα επιδράσουν θετικά στα έσοδα των δήμων.

Είναι αδιανόητο οι Έλληνες οδηγοί να τηρούν τον νόμο και να πληρώνουν πρόστιμα από παραβάσεις ΚΟΚ και ταυτόχρονα οι αλλοδαποί διερχόμενοι οδηγοί να απολαμβάνουν ένα καθεστώς ατιμωρησίας''.

Ο δήμαρχος Παιονίας
Κώστας Σιωνίδης

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.