Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Μητσοτάκης και Τασούλας είχαν δει το βίντεο 1 ώρα πριν



“Ο κ. Τασούλας είχε το βίντεο σχεδόν μία ώρα νωρίτερα και το είχε δει με τον κ. Μητσοτάκη” καταγγέλλει η αναπληρώτρια τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και Αρμόδια για τον Ελληνισμό της Διασποράς, Θεοδώρα Τζάκρη, αναφορικά με την ομιλία του Β. Ζελένσκι στη Βουλή και την ντροπιαστική για την Ελλάδα παρέμβαση των δύο μελών του ακροδεξιού τάγματος του Αζόφ.
Η ίδια μιλώντας στο Κόκκινο 105,5 υπογράμμισε ότι ο πρόεδρος της Βουλής κ. Τσούλας «δεν νομιμοποιείται να ευτελίζει το ελληνικό κοινοβούλιο και τον αντιφασιστικό αγώνα του ελληνικού λαού, δίνοντας τον λόγο σε έναν δηλωμένο ναζιστή».
Παράλληλα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι η «απαράδεκτη ενέργεια που καταγγέλθηκε ακαριαία από τον Αλ. Τσίπρα και την γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλ. Γεροβασίλη, εκθέτει ανεπανόρθωτα τον πρόεδρο της Βουλής και τον απερχόμενο πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος παραμένει όμηρος των ακροδεξιών νοσταλγών που φιλοξενεί ακόμα και στο υπουργικό του συμβούλιο».
«Όλος ο ελληνικός λαός αντελήφθη ότι αυτή η κυβέρνηση αποτελεί προσβολή για τη χώρα και το μόνο παρήγορο είναι ότι σε λίγο θα φύγουν» επεσήμανε η ίδια. Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να μην είχε υποπέσει στην αντίληψη είτε του Μεγάρου Μαξίμου είτε του προέδρου της Βουλής η παρέμβαση των δύο μελών του Αζόφ σχολίασε ότι τότε «η κυβέρνηση των “αρίστων” είναι τελείως άμπαλη και εξολοκλήρου ανίκανη. Mια επικίνδυνη κυβέρνηση».
Επιπλέον η αναπληρώτρια τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ξεκαθάρισε ότι «ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τασούλας είναι οι μόνοι υπόλογοι» για την ντροπιαστική παρέμβαση, εκφράζοντας παράλληλα την απορίας της σχετικά με το «τί μήνυμα ήθελε να περάσει ο κ. Μητσοτάκης» με την εμφάνιση των ακροδεξιών στη Βουλή. «Αυτό είναι και το πιο επικίνδυνο», σχολίασε η ίδια
«Δεν έχω καταλάβει τον λόγο για τον οποίο έπρεπε να απευθυνθεί στους Έλληνες βουλευτές ο ναζί του τάγματος του ΑΖόφ, που έσφαζαν τόσα χρόνια ομογενείς και μη στην Ουκρανία», πρόσθεσε η κα Τζάκρη και κλείνοντας τόνισε ότι «ντράπηκε και η ντροπή για τη ΝΔ και τους βουλευτές της που χειροκροτούσαν τον ναζί του Αζόφ».

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Και καλά το βίντεο με τους αζοφικους ήρθε ένα 10λεπτό πιο νωρίς γι αυτό και δεν ελέγχθηκε.
    Δηλαδή αν ο ζελενσκι έφερνε κατά λάθος καμία τσόντα θα την έπαιζαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά το χθεσινό βατερλό στην βουλή, ο Μητσοτάκης έδειξε ότι είναι ένας πολιτικαντης ανίκανος να κάνει σοβαρή εξωτερική πολιτική και απλά κοιτάζει να παίζει επικοινωνιακα θυσιάζοντας το εθνικό συμφέρον.
      Επιπλέον, μετέτρεψε τη βουλή σε γιάφκα ναζιστων δολοφόνων.

      Διαγραφή
  2. Ο θεομος του κοινοβουλίου και της Ελληνικής Δημοκρατίας ευτελιστηκε βάναυσα χθες με υπαιτιότητα του Πρωθυπουργού καθώς και των αρχηγών των κομμάτων της αντιπολίτευσης που έδωσαν το παρόν στην συνεδρίαση. Δεν μπορεί ο ναός της Δημοκρατίας να καθίσταται χώρος προβολής "ταινίας" και μάλιστα με τα πάντα προσυμφωνημένα. Εσείς κ. Τζάκρη που κάνετε εκ των υστέρων αθέμιτη κριτική δεν το γνωρίζατε; Σαφώς και καλως εκμεταλλευστε το πολιτικό ατόπημα του Μητσοτακη αλλά θα εισασταν περισσότερο πειστική αν μας γράφατε τα ίδια και για τον Τσίπρα όπως και για όλους τους πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες. Η μικροπολιτικη δεν είναι πλέον στα "πάνω" της γιατί η χώρα βιώνει μια πρωτογνωρη οικονομική, ενεργειακή και επισιτιστική κρίση. Άθλια και βλακωδως στημένη η "φιέστα" υπέρ της Ουκρανίας όταν ο άνθρωπος στον οποίο δώσατε βημα δεν άνοιξε το στόμα του για τον Ατιλλα. Εύγε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη ο οποίος πέρασε πάνω από τον πήχη με τις δηλώσεις του καθώς και σε ορισμένους βουλευτές που αποχώρησαν κατά την διάρκεια του video αναψυχής που βλέπατε. Την επομενη φορά μπορείτε να δείτε τον " Καραγκιόζη Φούρναρη" & το "Ζητείται Ψεύτης" του Δημ. Ψαθα. Ένας Σεφερλής σας χρειάζεται όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σύριζα με την παρουσία του εκπροσώπησε τον ουκρανικό λαό και όχι αυτό το αίσχος παράσταση που παρουσίασαν εχθές στο ελληνικό κοινοβούλιο, εδώ μας λένε πως δεν είδε η ίδια η κυβέρνηση τι βίντεο ήταν ενώ γνώριζε.
      Σαφώς και δεν γνώριζε, μη μπερδεύεσαι δεν είναι ο Σύριζα κυβέρνηση.

      Διαγραφή
    2. Ο Σύριζα 9:16 έπρεπε να είναι στη βουλή.
      Από την βουλή δεν φεύγουν οι εκπρόσωποι του λαού αλλά οι Ναζί.
      Γκέκε ή να το κάνουμε σε ταληρακια;

      Διαγραφή
    3. Δεν μπερδεύομαι καθόλου 10:04 και μάλιστα γράφω πραγματικά γεγονότα. Αν πονάει το δόντι σου για τον ΣΥΡΙΖΑ να πας σε οδοντίατρο. Αν ένα κόμμα αντιπολιτευσης με τόσο μεγαλο ποσοστό που ήταν πριν 3 χρόνια κυβέρνηση τρώει τέτοια παραμύθια, τότε άφησε το κατά μέρους γιατί κάτι δεν πάει καλά. Ετοιμαστείτε για την επερχόμενη συγκυβέρνηση ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ- ΚΙΝΑΛ με Πρωθυπουργό τον Μαργαρίτη Σχοινά και καλές αντοχές στα τέσσερα...

      Διαγραφή
    4. Εδώ το καρατζοβα έχει γραμμή λογοκρισίας αλλά θα το ξαναπώ μήπως και συγκινηθεί και φανεί δημοκρατικό σαΐτ.
      Από την βουλή των Ελλήνων φιλαρα 12:50 δεν φεύγουν εκπρόσωποι του λαού αλλά οι Ναζί που σε έχουν τώρα στα τέσσερα .
      Γκέκε ή να το ξανακάνουμε ταληρακια;

      Διαγραφή
    5. κοιμάσαι κι ονειρεύεσαι ή προπαγανδιζεις. Τραβα τώρα στη γειτονική χώρα να βάλεις καύσιμα να ψωνίσεις και στο γυρισμό άραξε στο καζίνο joker της συμφοράς.

      Διαγραφή
    6. Παρ' οτι 1:50 δεν ξέρεις ούτε ο ίδιος τι γράφεις γιατί βρίσκεσαι σε σύγχιση αριστερού τετραμοριου, θα σου απαντήσω ότι εσύ επιλέγεις αντιδεξιο επιβήτορα ενώ εγώ τους έχω γραμμένους ολους αυτούς εντός της Βουλής στα απιδι@ μου. Στον δε 1:54 που έχει υπαρξιακές ακροδεξιές πατριδικαπηλικες ανησυχίες δεν χάνω χρόνο για να του απαντήσω γιατί ως πειναλας που είναι ψάχνει το παράνομο, αφορολογητο φθηνό καύσιμο και κάθε είδος πρώτης ανάγκης. Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται φτωχουλη...

      Διαγραφή
  3. Διαμαρτυρήθηκε η κυρία των μνημονίων και του ξεπουλήματος της Μακεδονίας. Ποιός έχασε την ντροπή για να την βρεί η Ντόρκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Μσκεδονία παρά τις υστερίες των Δεξιών στέκεται ακόμα εντός Ελλάδος.τα Rafal,όμως και οι φρεγάτες αγοράζονται εξαιτίας των Τούρκων!

      Διαγραφή
    2. Απαντάς και συ στο χαζό που λέει τα ίδια και τα γίδια.

      Διαγραφή
  4. για να το λεει η Κ.τζακρη είναι ....ψέμα!!! απλά και ωραία αναξιόπιστη 100% η κυρία ΝΑΙ σε ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τότε γιατί υπήρχε χειροκρότημα από το ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είδες πουθενά;
      Γιατί ούτε εγώ είδα κάπου να χειροκροτουν συριζαιοι, άλλωστε ο Μαρκόπουλος βουλευτής της ΝΔ είπε πως δεν χειροκροτηθηκε ο ζελενσκι από τους βουλευτές του Σύριζα.
      Φάτε τα Φέικ της κωλονεας δημοκρατίας που θέλει να παρασύρει κι άλλους στην μαλακια του αιώνα.
      Ε δεν είμαστε όλοι γίδια.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.