Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας μέχρι το Μελίσσι



Συνεχίζονται και σήμερα οι εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο τμήμα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου μέχρι  τον ισόπεδο κόμβο Μελισσίου, που πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά πραγματοποιούνται εργασίες κοπής πρασίνου:
-δεξιά της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις, από τη γέφυρα Δενδροποτάμου έως τον ισόπεδο κόμβο Μελισσίου, από την Τρίτη 26 Απριλίου 2022 έως την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022.
-επί της κεντρικής νησίδας της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, από τη γέφυρα Δενδροποτάμου έως τον οικισμό Χαλκηδόνας, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας, ταυτόχρονα και στις δύο κατευθύνσεις την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της παραπάνω οδού για την εκτέλεση των εργασιών σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας και την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.