Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας από την Περιφέρεια Κ. ΜακεδονίαςΕργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας  Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 14 Απριλίου έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022. 
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου δεξιά της Ε.Ο. 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο τμήμα από τη χ.θ. 3+500 (γέφυρα Δενδροποτάμου) έως  τη Χ.Θ. 37+00 (οικισμός Χαλκηδόνας) και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά.
 Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 έως την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. 
Έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και την Τροχαία Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.