Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Πέλλας με τον Διευθυντή ΔΑ Πέλλας



Στα πλαίσια της επικοινωνίας του Σωματείου μας, τόσο με την πολιτική όσο και με την φυσική μας ηγεσία, με σκοπό την ενημέρωση από μέρους μας των θεσμικών μας διεκδικήσεων, επισκεφθήκαμε τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσής μας κ. Περδικάτση Πέτρο, και του μεταφέραμε τους προβληματισμούς των Συναδέλφων. Η πολύχρονη παρουσία του, στην Αστυνομική Διεύθυνση του Νομού μας, τον καθιστά γνώστη των προβλημάτων και με κοινή στόχευση την επίλυσής τους στο πλαίσιο της ισονομίας και της ίσης μεταχείρισης ευελπιστούμε πως πολλά από αυτά θα επιλυθούν.

Από πλευράς μας τέλος, η επαναλειτουργία του Σωματείου έχει ως στόχο την βελτίωση της συνδικαλιστικής εκπροσώπησης των συναδέλφων και σε εξειδικευμένα θέματα τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης. Σκοπός μας να πορευτούμε και να καταφέρουμε να επιλύσουμε χρόνια προβλήματα, εκπροσωπόντας παράλληλα και το συνάδελφο επάξια. Είναι ανάγκη να περιοριστούμε – τουλάχιστον εμείς – σε μόνον αυτό.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η πρόεδρος                          Ο Γ. Γραμματέας
Ακριτίδου Χαρίκλεια             Αϊβαζίδης Ιωάννης

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.