Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φινάλε με νίκη για τα κορίτσια του Ίκαρου Έδεσσας και παραμονή στην Α2 Εθνική Κατηγορία



H ομάδα βόλεϊ Γυναικών ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας αγωνίστηκε στο ΔΑΚ Έδεσσας με την ομάδα της  Ε.Α. Λάρισας για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας για τη φάση των αγώνων των  πλέι άουτ. 
Τα κορίτσια της Έδεσσας αν και αγχωμένες, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση κατάφεραν να επικρατήσουν, απέναντι στην ομάδα της Λάρισας με 3-1 σετ και να κερδίσουν επάξια την παραμονή τους, στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Σε ένα κατάμεστο γήπεδο από εδεσσαίους φιλάθλους, οι γυναίκες  του Ίκαρου παίζοντας με πάθος και αποδίδοντας εξαιρετικό βόλεϊ, επέβαλαν από το πρώτο σετ το δικό τους παιχνίδι και δίκαια κέρδισαν το χειροκρότημα της κερκίδας.  
Στο πρώτο σετ, οι Εδεσσαίες αθλήτριες με αποτελεσματικό σερβίς και καλή επιθετική λειτουργία κατάφεραν αρχικά να προηγηθούν με 21-15 και στη συνέχεια να το κατακτήσουν με 25-20. 
Το δεύτερο σετ ήταν πανομοιότυπο με αυτό του πρώτου, με τα κορίτσια του Ίκαρου να κυριαρχούν στο παρκέ και να διατηρούν μια μεγάλη διαφορά πόντων 12-6, 19-8 και  τελικό 25-19 
Στο τρίτο σετ υπήρξε αρχικά μία χαλαρότητα, αφού ο πολυπόθητος πόντος που χρειαζόταν η ομάδα για να παραμείνει στη κατηγορία είχε κατακτηθεί με την επίτευξη των δύο πρώτων νικηφόρων σετ.  Έτσι η ομάδα της Λάρισας βρήκε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την όλη κατάσταση και να προηγηθεί με  1- 8.  Το ται μ άουτ της προπονήτριας του Ίκαρου αλλά και η γρήγορη προσήλωση των κοριτσιών στο παιχνίδι, επανέφερε την ομάδα των Καταρρακτών σε τροχιά διεκδίκησης του τρίτου σετ.  Αρχικά μείωσαν σε 6-8 και στη συνέχεια  σε 11-12, οι ομάδες από αυτό το σημείο συμβάδιζαν στο σκορ. Τελικά οι γυναίκες της Λάρισας κατάφεραν να το κερδίσου με 24-26 
Το τέταρτο σετ όμως ήταν αυτό το οποίο έδωσε το δικαίωμα στην κερκίδα για πανηγυρισμούς γιατί ήταν ένας μονόλογος από τις γυναίκες του Ίκαρου οι οποίες πραγματοποιώντας και αποδίδοντας ένα πολύ αποτελεσματικό παιχνίδι τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, επικράτησαν με ευκολία 25-16. 
Μετά το τέλος υπήρξαν δικαιολογημένα πανηγυρισμοί από τα κορίτσια του Ίκαρου, που εισέπραξαν το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων. Η ομάδα της Έδεσσας και τη νέα αγωνιστική χρονιά θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.
Η ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας συναγωνίστηκε με τις ομάδες:
ΑΣ Ελπίς Θεσσαλονίκης, ΜΑΣ Νέα Γενεά Θεσσαλονίκης, ΓΣΓ Νίκη Αλεξανδρούπολης , ΑΟ Καβάλας, Φοίνικας  Αλεξανδρούπολης, ΑΣ Γαία Δράμας,  ΦΓΣ Πρέβεζας, ΑΣ Γιάννενα, Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, ΑΣ Αργώ Βόλου, ΕΑ Λαρίσης, ΕΟ Σταυρούπολης, ΑΣ Ασκληπιός Τρικάλων, ΠΟΓ Ηρακλής.
Υποβιβάζονται στη Β Εθνική : ΑΣ Γαία Δράμας,  ΑΣ Ασκληπιός Τρικάλων και ΠΟΓ Ηρακλής.
Για να μπορέσει να ανταπεξέλθει οικονομικά στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας είχε τη στήριξη των παρακάτω χορηγών: 
ΜΑΙΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ)
ΧΑΤΖΙΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΚΑVΑ)
LONDON CAFΕ BAR
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ
ΑΦΟΙ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ (ΥΓΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ)
ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΕΛΑΣΤΙΚΑ)
ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΠΑΚΗΣ 
ΚΕΛΑΡΙ (ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ) 
Χωρίς τη στήριξη των παραπάνω χορηγών θα ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθει η ομάδα στις οικονομικές απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής Κατηγορίας. Με τη βοήθεια αυτών των ανθρώπων το Εδεσσαϊκό βόλεϊ συνεχίζει να αγωνίζεται στα σαλόνια της Α2 εθνικής κατηγορίας.    
Οι σύνθεσή των ομάδων:
ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας: (Ρέτζιου Ευτυχία) Χρήστου Νίκ., Παπαδοπούλου Φωτ., Ιωαννίδου Μαρ., Καστανιώτη Ιωάν., Πορτοκαλίδου Σοφ., Καλαϊτση Ευγ.,  Σταυρίδου Αικ., Καρτσαμαρη Ραφ., Τοτίδου Αικ., Κυβελίδου Αθ.,  Τοτίδου Κατ., Καρτσώλη Ελεν., Μούσιου Ιωάν., Γάτση Ελ.
Ε.Α. Λάρισας: (Τσουμάκας Σωκράτης) Βελεσιώτη Ελ., Ζαφειρίου Ευαγ., Μοτσενίγου Ελ., Μαργαριτοπούλου Δ., Καφέ Αγ., Τίκκα Νικ., Μαργαριτοπούλου Μ., Παπακώστα Β., Βελεσιώτη Ευδ., Μανδραβέλη Μ., Βούλγαρη Δεσπ., Σιώμου Αν., Παιδοκούκη Χρ.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.