Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα μεγάλη επιτυχία για τον Εδεσσαίο ποδηλάτη Γιώργο Παπαδόπουλο στο 2ο κύπελλο Ελλάδος



Στους αγώνες εφήβων που έγιναν στην Ηγουμενίτσα είχαμε διακρίσεις από Εδεσσαίους ποδηλάτες.
Στην κατηγορία εφήβων ανάμεσα σε 35 αθλητές ο Εδεσσαίος αθλητής, που στάθηκε άτυχος, τερμάτισε στην 2η θέση, ενώ ο Γκαλίπης Γιώργος στην 8η και στην κατηγορία των παίδων ο Γιάννης Παπαδόπουλος τερμάτισε στις υψηλές θέσεις κάνοντας πολύ καλό αγώνισμα.

Τι μας δήλωσε ο αθλητής μετά το τέλος του αγώνα Γιώργος Παπαδόπουλος :

Ήταν μια δύσκολη πίστα, απαιτητική και πολύ τεχνική έχοντας αξιόλογους αθλητές από όλη την Ελλάδα. Ξεκίνησα πολύ καλά τον αγώνα όπως σας είπα σε μια δύσκολη διαδρομή έχοντας το προβάδισμα στους πρώτους τρεις γύρους και 300 μέτρα πριν τον τερματισμό στάθηκα άτυχος αφού μου έσπασε η αλυσίδα τερματίζοντας 2ος (με αποτέλεσμα να τερματίσω περπατώντας με το ποδήλατο). Πρόσθεσα άλλη μια εμπειρία από αυτόν τον αγώνα και βλέπω με αισιοδοξία το μέλλον.




 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μπράβο πάντα επιτυχίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια τόσο σε σένα αλλά και σε όλους όσους κρύβονται πίσω από αυτή την επιτυχία. Μπράβο και πάλι μπράβο η κορυφή θέλει επιμονή, υπομονή, συνεχή προσπάθεια και θυσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.