Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με τροπολογία Γεωργαντά 45 εκατ. ευρώ στους κτηνοτρόφους για αγορά ζωοτροφών



Σε περαιτέρω στήριξη των κτηνοτρόφων προχώρησε η κυβέρνηση, με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς και η οποία ψηφίστηκε από τη Βουλή, προκειμένου να αντισταθμιστούν οι αυξήσεις στις τιμές των ζωοτροφών.
Η τροπολογία κατατέθηκε  στο νομοσχέδιο για Σύσταση εταιρειών μέσω των Υπηρεσιών Μιας Στάσης. Τα χρήματα της ενίσχυσης, όπως είπε σε παρέμβασή του στη Βουλή ο κ. Γεωργαντάς, θα ξεπεράσουν τα 45 εκατ. ευρώ, θα είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα και θα καθοριστούν επί ποσοστού του τζίρου του 2021.  
Την ψήφιση της τροπολογίας θα ακολουθήσει Υπουργική Απόφαση που θα καθορίζει τους όρους και τη διαδικασία καταβολής της ενίσχυσης με στόχο να γίνει πριν από το Πάσχα.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΠΩΣ OI BOYΛEYTEΣ THΣ NΔ ΔEN TO ANAPTHΣANE. O ΛAKHΣ ΠΩΣ ΔEN THN ANHPTHΣE OΠΩΣ EKANE ME TO TEΛOΣ EΠIΔEYMATOΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟTAN BΛEΠEIΣ TOΠIKH EΦHMEPIΔA ΛANΣAPEI ΣTHN ΠPΩTH ΣEΛIΔA ME THN ΦΩTOΓPAΦIA BOYΛEYTH THN ANAΣTOΛH TOY TEΛOΣ EΠIΔEYMATOΣ , AΦHNONTAΣ NA ENNOHΘEI OTI TO EKANE AYTOΣ , E' ΔEN ΘA ΞEΣAΛΩΣEI ΣTIΣ ANTIΓPAΦEΣ; MEXPI ΣTIΓMHΣ THN ANAKOINΩΣH TOY ΓEΩPΓANTA ΔEN THN ANHPTHΣE AKOMH. MAΛΛON, BAΣIΛIKOYΛA, ΔEN EXEI ΦΩTOΓPAΦIA ME ΠPOBATA. XAXAXA XAXAXA.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕXEI ΔYO ΩPEΣ ΠOY TO ANHPTHΣE O ΛAKHΣ. BAΣIΛIKOYΛA EMEINEΣ MΠOYKAΛA. ΠOY EIΣAI ΔEN EBAΛE ΦΩTOΓPAΦIA ME ΦONTO TA ΠPOBATA. XAXAXA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.