Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαζικές αγωγές σε εταιρείες ρεύματος για τη ρήτρα αναπροσαρμογής - Λογαριασμός σε αγρότη με 53.000 ευρώ μόνο η ρήτρα



Για τις καταγγελίες πολιτών οι οποίοι λαμβάνουν εξοντωτικούς λογαριασμούς ρεύματος, τους οποίους αδυνατούν να πληρώσουν μίλησε η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα. «Ρήτρα αναπροσαρμογής, οι λογαριασμοί είναι εξοντωτικοί, και πολύς κόσμος ψάχνει πώς μπορεί να αντιδράσει και να προστατευθεί. Η ΔΕΗ έχει το δικαίωμα να κόψει το ρεύμα όταν δεν πληρωθεί, μόνο το κοινωνικό τιμολόγιο υπόκειται σε μία έξτρα ρύθμιση» ανέφερε αρχικά μιλώντας στο Mega.
«Υπάρχει λογαριασμός με 53.000 ευρώ για τη ρήτρα αναπροσαρμογής σε αγρότη ο οποίος δεν ξέρει τι να κάνει» αποκάλυψε η κυρία Νούκα.
Στην εκπομπή μίλησε και ο κ. Μιχάλης για τον λογαριασμό ρεύματος της κόρης του, που είναι φοιτήτρια. «Ήρθε ο εκκαθαριστικός λογαριασμός της κόρης μου του τετραμήνου, 1.400 ευρώ μόνο η ρήτρα αναπροσαρμογής, ενώ συνολικά πλήρωνε παλαιότερα μέχρι 120 ευρώ» κατήγγειλε.
«Μόνο εγκεφαλικό δεν έπαθα όταν τον λογαριασμό. Πλήρωνα γύρω στα μέχρι 120 ευρώ και τώρα ο λογαριασμός ήρθε 1.480 ευρώ. Η ρήτρα αναπροσαρμογής ήρθε 800 ευρώ» δήλωσε με τη σειρά της η κυρία Πανωραία.
Η κυρία Νούκα ξεκαθάρισε πως οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν στη δικαιοσύνη. «Πρέπει να υποβληθούν αντιρρήσεις, μετά περιμένουν δέκα μέρες να έρθει η απάντηση της εταιρείας, και μετά μπορεί να γίνει καταγγελία και έπειτα έρχεται και η δικαστική οδός. Χρειάζεται θεσμική παρέμβαση για να γλιτώσουν τη διακοπή του ρεύματος» κατέληξε λέγοντας.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΚΟΥΛΗ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
    Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.
    ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.
    ΤΩΡΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.
    ΠΑΡΤΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ - Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 100ΑΡΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.