Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσληψη Ειδικής Συνεργάτιδας στο Δήμο Αλμωπίας



Με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση η Ιφιγένεια Ευταξιάδου του Γεωργίου προσλήφθηκε ως Ειδική Συνεργάτιδα στο Δήμο Αλμωπίας  και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Όπως αναφέρεται στην απόφαση θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά για θέματα σχετικά με την εφαρμογή πολιτικών, προγραμμάτων και δράσεων στον τομέα του πολιτισμού για την προστασία του τοπικού πολιτισμού, την προβολή των πολιτιστικών αγαθών και των πολιτιστικών έργων που παράγονται σε τοπικό επίπεδο σε συνεργασία με τα αρμόδια νομικά πρόσωπα. Η απόφαση πρόσληψης έχει ως εξής:

Προσλαμβάνουμε την κα Ευταξιάδου Ιφιγένεια του Γεωργίου, απόφοιτο του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων , σαν Ειδική Συνεργάτιδα στο Δήμο μας, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3584/2007. Η ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά για θέματα σχετικά με την εφαρμογή πολιτικών, προγραμμάτων και δράσεων στον τομέα του πολιτισμού για την προστασία του τοπικού πολιτισμού, την προβολή των πολιτιστικών αγαθών και των πολιτιστικών έργων που παράγονται σε τοπικό επίπεδο σε συνεργασία με τα αρμόδια νομικά πρόσωπα. Το συμβουλευτικό της έργο θα απευθύνεται στο Δήμαρχο, στο Δημοτικό Συμβούλιο και στις θεσμοθετημένες Επιτροπές του Δήμου με αιρετά μέλη και ό,τι άλλο σχετικό της ανατεθεί. 
Από την απόφαση αυτή προκαλείται δαπάνη σε βάρος του υπό έγκριση προϋπολογισμού του Δήμου και στους ΚΑ 02.00.6031.0001 «Τακτικές αποδοχές ειδικών συμβούλων και συνεργατών» στον οποίο υπάρχει γραμμένη πίστωση ποσού 89.124,00 € και για εργοδοτικές εισφορές στον ΚΑ 02.00.6053.0000 € «Εργοδοτικές εισφορές υπαλλήλων ειδικών θέσεων» στον οποίο υπάρχει γραμμένη πίστωση ποσού 28.902,00 €, για το οικονομικό έτος 2022. Ανάλογες πιστώσεις θα εγγραφούν και στα επόμενα οικονομικά έτη στους αντίστοιχους προϋπολογισμούς. Η παραπάνω δαπάνη θα αντιμετωπισθεί από τα πάσης φύσεως τακτικά έσοδα του Δήμου. Η απόφαση αυτή να υποβληθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση ΜακεδονίαςΘράκης – Τμήμα Διοικητικού-Οικονομικού Π.Ε. Πέλλας , για έλεγχο και να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Ksisimo.xoris.armodiotes.pou.pane.ta.xrimata.ton.elinon.forologoumenon.stous.diorizmous.xoris.armodiotes.
    Zito.ta.koroida.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι προσόντα ακριβώς ζητούσε η θέση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμένουμε με ανυπομονησία τους λόγους της :-))). Ήξερε ότι θα την πάρουν από τότε που προκηρύχθηκε η θέση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πληρωνε κοροϊδο να βολεύονται άσχετα άτομα όπως είπε και κάποιος όταν παίρνει ειδικό σύμβουλο ο Δήμος αμέσως κάποια καφετέρια ψάχνει σερβιτόρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μία πιο ανίδεη από την άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστή επιλογή. Το πρόβλημα άλλωστε της Αλμωπίας είναι φιλοσοφικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιφιγένεια εν Αλμωπία. ΤΡΑΓΩΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΥ "ΕΙΔΙΚΗ" ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ζειν εστί φιλοσοφείν.
    Είναι γνωστό άλλωστε ότι το πρόβλημα στο Δήμο Αλμωπίας είναι η έλλειψη σκέψης ...
    Πάμε πάλι
    Θα βλέπει προγράμματα πολιτισμού που τρέχουν και λοιπές δράσεις.
    Θα τα διαβάζει ,γιατί δεν προλαβαίνουν οι θεσμοθετημένοι.
    Θα τους τα ανακοινώνει και θα κάνει μη δεσμευτικές προτάσεις.
    Θα σκέφτεται λέει αλλά δεν θα παρεμβαίνει
    Χμμμμ
    Δεν μας τα λες καλά δήμαρχε.
    Μέχρι τώρα προσλαμβάνες και πληρωνες άτομα για να ξυνονται.
    Μάλλον και αυτό ήταν κουραστικό.
    Πλέον προσλαμβάνεις και πληρώνεις κόσμο για να σκέφτεται.
    90κ πίστωση στον δήμο για ειδικούς συνεργάτες.
    Πόσους έχει ο δήμος με αυτήν την καινούργια.
    2?3???4?????
    Κάντε την διαίρεση και βρείτε το ποσό αμοιβής.

    Με τις υγείες μας και πολύ καλά μας κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δε φταίει ο δήμαρχος. Φταίει η ίδια που έκανε αίτηση. Αν αυτό ήθελε να δουλεύει με παρακάλια κρίμα στο πατέρα που τη σπούδασε. Έδωσε 50 χιλιάρικα για να παρακαλάει τον κάθε δήμαρχο για μεροκάματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε δεν το λες και μεροκάματο.
      Ούτε θα τσαπιζει,ούτε θα σκάβει

      Διαγραφή
    2. Η συγκεκριμένη ούτε να σκέφτεται μπορεί πάντως. Τραγικό

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.