Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έργα ηλεκτροφωτισμού κόμβων και γεφυρών στην Πέλλα



Σημαντικά έργα ηλεκτροφωτισμού σε γέφυρες και κόμβους υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Πέλλας . Ήδη εγκαταστάθηκαν γαλβανισμένοι σιδηροϊστοί ύψους 9 ή 12 μέτρων και τοποθετούνται φωτιστικά σώματα τύπου led ισχύος 100W σε επτά οδικούς κόμβους της Εθνικής Οδού Έδεσσας – Φλώρινας και των Επαρχιακών οδών Αραβησσού – Γιαννιτσών και Εξαπλατάνου – Αραβησσού. 
Επιπλέον ολοκληρώνεται και η φωταγώγηση 11 γεφυρών του Νομού Πέλλας στις περιοχές Αψάλου – Πολυκάρπης, Αψάλου – Όρμας, Αψάλου – Λουτρών Πόζαρ, Αριδαίας – Εξαπλατάνου, Μαυροβουνίου - Λιποχωρίου, Μαυροβουνίου – Σκύδρας, Προφήτη Ηλία, Χρυσής και Αριδαίας – Λουτρακίου. 
Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 700.000,00 και περιλαμβάνει επί πλέον τοποθέτηση πίλλαρ οδοφωτισμού τεσσάρων αναχωρήσεων και στηθαία ασφαλείας κατά μήκος των οδών που θα τοποθετηθούν οι ιστοί. 
Με αφορμή τα έργα ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής επισήμανε ότι “Αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια η ασφάλεια των πολιτών της Πέλλας και ιδιαιτέρως η οδική ασφάλεια σε περιοχές του οδικού δικτύου που μέχρι τώρα ήταν σκοτεινές ή κακοφωτισμένες. Με τις νέες παρεμβάσεις μας ενισχύουμε τις συνθήκες ασφάλειας στους δρόμους μας και αναβαθμίζουμε αισθητικά γέφυρες και κομβικά σημεία του οδικού δικτύου του Νομού Πέλλας”.










    

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. γειά σου Δάνη άρχοντα . Να τα βλέπει η Ιγνατιάδου και να παίρνει μαθήματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκείνη την σκοτωστρα Μαυροβούνι Αψαλο θα δεήσει κανείς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.