Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διήμερη επίσκεψη κλιμακίου περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» στην ΠΕ ΚιλκίςΔιήμερη επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου που αναπτύσσει με τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας και των τακτικών επισκέψεων σε χώρους παραγωγής.
Στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν ο γιατρός και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης της Κ.Μ. «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστος Παπαστέργιου, καθώς και στελέχη της περιφερειακής παράταξης από την περιοχή του Κιλκίς.
Το πρόγραμμα της περιοδείας θα ξεκινήσει αύριο Παρασκευή 15 Απριλίου και ώρα 10.00 π.μ. με επίσκεψη στην επιχείρηση παραγωγής και επεξεργασίας μανιταριών «Κεχαγιάς Α.Ε.» στο Πεδινό Κιλκίς.  
Θα ακολουθήσει στις 10.45 π.μ. επίσκεψη στην κτηνοτροφική μονάδα «Μαδαράκης Ο.Ε.» στο Δαφνοχώρι Κικλίς. 
Στη συνέχεια στις 11.30 π.μ. θα γίνει επίσκεψη στο Κέντρο Παραγωγής Πολλαπλασιαστικού Υλικού και Ελέγχου Λιπασμάτων (ΚΕ.Π.Π.Υ.Ε.Λ.) στην Κρηστώνη Κιλκίς.
Θα ακολουθήσει στις 12.00 μ.μ. επίσκεψη στην Ε.Α.Σ.Θ. Θεσσαλονίκης (παράρτημα Κιλκίς) και στις 12.30 μ.μ. επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κιλκίς. 
Στη συνέχεια στις 1.30 μ.μ. θα γίνει επίσκεψη στην εταιρεία παραγωγής και εμπορίας δημητριακών -σποροπαραγωγής Εuroagro στο Χέρσο Κιλκίς.
Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με επισκέψεις σε μονάδες του αγροτοδιατροφικού τομέα στην βιομηχανική περιοχή του Σταυροχωρίου του Κιλκίς.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.