Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο μαθητής Αλιού Έρβις του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας κατέλαβε την τρίτη θέση σε πανελλήνιο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής



Το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Απριλίου 2022 η ομάδα AegeanRobotics του εργαστηρίου Τεχνητής Νοημοσύνης και Στήριξης Αποφάσεων του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διοργάνωσε τον πανελλήνιο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής 6th AegeanRobotics e-Competition 2022. Ο διαγωνισμός διεξήχθη με χρήση εξ’ αποστάσεως μεθόδων μέσω της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης zoom, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει επιφέρει η πανδημία του Covid-19.
 62 ομάδες από όλη την Ελλάδα διαγωνίστηκαν στις δοκιμασίες:
Ελεύθερη Παρουσίαση εξ ‘αποστάσεως (Remote FreeStyle)
Μεταφορά αυγών από φωλιά σε φωλιά (Save the Eggs)
Αξιοσημείωτη ήταν η επιτυχία της ομάδας του εργαστηρίου πληροφορικής του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας, και ιδιαίτερα του μαθητή του τμήματος Αλιού Έρβις που με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Μπόλκη Χρήστου και Τσιροπούλου Βαλεντίνης-Αντωνίας, κατέλαβε την τρίτη θέση στο διαγωνισμό στην κατηγορία της Ελεύθερης Παρουσίασης.
Η ομάδα με το έργο μια «γέφυρα στη θάλασσα», παρουσίασε μια συσκευή που προσομοιώνει τη λειτουργία ηλεκτροκίνητου καθίσματος, που επιτρέπει την αυτόνομη πρόσβαση ατόμων με κινητικές αναπηρίες στη θάλασσα, καταφέρνοντας να πρωταγωνιστήσει στο διαγωνισμό.
Θα θέλαμε να  ευχαριστήσουμε θερμά και να συγχαρούμε όλους/-ες τους/τις συμμετέχοντες/-ουσες, που έλαβαν μέρος σε αυτόν το διαγωνισμό για την αξιέπαινη προσπάθεια και τη σημαντική τους διάκριση.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Αλήθεια πού είναι ο Μακεδονομάχος πρώην Περιφερειάρχης από την Φάρμα να μιλήσει για τον ταλαντούχο μαθητή,όπως τότε που κυνήγησε τον Οδυσσέα Τσενάι από Την Μηχανιώνα ; Ο Οδυσσέας σήμερα μετά από 20χρόνια επίκουρος διδάκτωρ Ιατρικής στην Νέα Υόρκη,ενώ ο Ζορρό κομπάρσος στη Φάρμα!Κι εκεί απέτυχε ο Ελληναράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον Έρβις τους γονείς του και τους εκπαιδευτικούς.!
    Το παιδάκι από την Αλβανία διαπρέπει εύγε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα μπράβο του και μην ασχοληστε με διαφορους τύπους πάντα υπάρχαν και θα υπάρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς οι Έλληνες απέδειξαν πως είναι τέρμα ρατσιστές σε κάθε επίπεδο, Κρίμα.
      Μπράβο στο παιδάκι!

      Διαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙ ΜΟΝΟ ΈΝΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.