Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διήμερη επίσκεψη στην ΠΕ Πέλλας κλιμακίου της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία»


Διήμερη επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Απριλίου κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου που αναπτύσσει με του πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας και των τακτικών επισκέψεων σε χώρους παραγωγής.
Στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν ο γιατρός και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης της Κ.Μ. «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστος Παπαστέργιου, καθώς και στελέχη της περιφερειακής παράταξης από την περιοχή της Πέλλας.
Το πρόγραμμα της περιοδείας θα ξεκινήσει αύριο Τέταρτη 6 Απριλίου και ώρα 9.00 π.μ. με επίσκεψη στον παραγωγό φρούτων και λαχανικών Μάρκο Σαπουντζόγλου στο Δυτικό Γιαννιτσών.
Θα ακολουθήσει στις 10.00 π.μ. επίσκεψη στο Ινστιτούτο Ζωικής Παραγωγής στο Παραλίμνη Γιαννιτσών
Στις 10.45 π.μ. θα γίνει επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πέλλας στα Γιαννίτσα.
Στη συνέχεια στις 12.00 θα γίνει επίσκεψη στο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στη Σκύδρα και στις 12.45 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Αγροτικό Σύλλογο Δήμου Σκύδρας στη Σκύδρα. 
Στις 1.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην εταιρεία εμπορίας φρούτων STAP FRUIT στη Σκύδρα. 
Στις 3.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γαλατάδων στους Γαλατάδες και στις 4.15 θα γίνει επίσκεψη στην οικοτεχνία χειροποίητων πούρων Vamma Del Sol στην Κρύα Βρύση. 

Την Πέμπτη και ώρα 9 π.μ. το πρόγραμμα επισκέψεων θα ξεκινήσει από το κονσερβοποιείο ΚΡΟΝΟΣ στο Μαυροβούνι Σκύδρας. 
Θα ακολουθήσει στις 10.00 π.μ. συνάντηση με τους Νέους Αγρότες του ΑΦΟΣ Αλμωπίας στην Αριδαία.
Στις 10.45 π.μ. θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στη ΓΕΚΟΣΑ στην Αριδαία, και στις 12.45 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους κτηνοτρόφους της  Αλμωπίας στην Αριδαία
Τέλος στις 1.30 μ.μ. θα δοθεί συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. στο Lidra Hotel στην Αριδαία. 


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.