Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Έδεσσας: Καθαρισμός οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων



Όπως ορίζεται με την Υπουργική Απόφαση  17647/οικ.Φ.700.20/18-03-2022, οι ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές και μισθωτές οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός των οικισμών, είναι υποχρεωμένοι να  προβαίνουν σε καθαρισμό των ιδιοκτησιών τους μέχρι τις 30 Απριλίου για την αποτροπή κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς ή ταχείας  επέκτασης της.
Οι ενέργειες στις οποίες οφείλουν να προβούν αφορούν την υλοτόμηση και απομάκρυνση ξερών και σπασμένων δέντρων και κλαδιών που βρίσκονται κοντά σε κτίσματα, το κλάδεμα των δέντρων και η απομάκρυνση τυχόν άλλων εγκαταλειμμένων καυστικών ή εκρήξιμων αντικειμένων.
Η συνεισφορά όλων στη λήψη προληπτικών μέτρων για την αποφυγή των πυρκαγιών είναι σημαντική!

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Και στα Γιαννιτσά τα οικόπεδα ιδιοκτησίας του ίδιου του Δήμου Πέλλας θα τα καθαρίσει ο Δήμος άραγε;. Μια βόλτα παρακαλώ το αρμόδιο τμήμα στην παλαιά αγορά, πιο κάτω απ το Γαζή εβρενος... Στην οδό Πιστολακη με γωνία Φαναριού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μεχρι κΑΙ ΙΔΙΩΤΟΚΕΣ μαντρεσ καθαριζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.